Tevez o hosťovaní v ManU nič nevie

SITA|7. júl 2007 o 19:56

BARQUISIMETO 7. júla (SITA, AP) - Argentínsky útočník Carlos Tevez nepotvrdil informácie o svojom hosťovaní v tíme aktuálneho anglického futbalového majstra Manchestru United. Podľa informácii, ktoré ...

BARQUISIMETO 7. júla (SITA, AP) - Argentínsky útočník Carlos Tevez nepotvrdil informácie o svojom hosťovaní v tíme aktuálneho anglického futbalového majstra Manchestru United. Podľa informácii, ktoré priniesol televízny kanál Sky Sports News v piatok, smeruje hráč West Ham United Tevez do Manchestru na dvojročné hosťovanie s opciou na prípadnú neskoršiu kúpu hráča. "Neviem o tom nič," povedal Tevez, ktorý by mal v nedeľu nastúpiť vo štvrťfinále šampionátu Južnej Ameriky proti Peru. "Momentálne sa sústredím na Copa America a nechcem rozmýšľať o ničom inom."

Príchod Teveza do Manchestru United by po problémoch, s ktorými bol spojený jeho prestup z brazílskeho Corinthians do West Hamu musela odobriť Premier League. West Ham vtedy porušil pravidlá anglickej najvyššej súťaže, pretože práva na Teveza a jeho krajana Javiera Mascherana vlastnila tretia strana. Klubu následne nezávislá komisia Premier League uložila pokutu vo výške 5,5 milióna libier. West Ham United sa na poslednú chvíľu v Premier League zachránil, kluby, ktoré zostúpili, však proti rozhodnutiu komisie namietali a žiadali odpočítanie najmenej troch bodov, čo by v prípade West Hamu znamenalo zostup.


Nachádzate sa tu:
Domov