Trinásty deň MS: Už nemôžeme byť žiaci, mrzelo Hudáčka. Gudas si vyslúžil pochvalu od Tkachuka

Radko Gudas (vpravo) v súboji s kapitánom USA Bradym Tkachukom.
Fotogaléria (70)
Radko Gudas (vpravo) v súboji s kapitánom USA Bradym Tkachukom. (Autor: TASR/AP)
Miloslav Šebela|24. máj 2024 o 00:20

Na MS v hokeji 2024 v Česku sú známi všetci semifinalisti.

„Je to veľké sklamanie, prehrali sme štvrťfinále a sezóna sa pre nás skončila. Mohli sme urobiť lepší výsledok, nielen teraz, ale už v základnej skupine. Som sklamaný, ale taký je hokej,“ vravel obranca Martin Fehérváry. 

„Na to, aby sme prešli do semifinále, nemáme ešte skúsenosti. Musíme hrať veľa takýchto zápasov, aby sme pochopili ako a kedy. Postupne budeme na tom pracovať. Štvrťfinále je dobré, minulý rok sme sklamaní, že to nevyšlo,“ pridal svoj pohľad Peter Cehlárik

VIDEO: Zostrih zápasu Slovensko - Kanada na MS v hokeji 2024

„Pred zápasom sme si povedali, že tam musíme byť hladní a nedovoliť im dorážky, ale aj tak nás predčili pred našim brankárom. Stáli sme pri nich, ale oni nám ukázali, ako sa dávajú góly, ktoré v takýchto zápasoch rozhodujú.

Bola to veľká škola od Kanaďanov, ale my už nemôžeme chodiť do školy. Máme dosť skúsenosti, ale dnes sme boli iba žiaci,“ reagoval Libor Hudáček v rozhovore pre TV JOJ.

Tréner Craig Ramsay videl aj pozitívne momenty, vyzdvihol prínos mladých hráčov aj lepšiu ofenzívu mužstva na turnaji v porovnaní s vlaňajšími MS. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2024»Trinásty deň MS: Už nemôžeme byť žiaci, mrzelo Hudáčka. Gudas si vyslúžil pochvalu od Tkachuka