Suárez pohrýzol Ivanoviča, na Twitteri sa mu za to ospravedlnil

Luis Suárez (vpravo) v súboji s Ivanovičom.
Luis Suárez (vpravo) v súboji s Ivanovičom. (Autor: TASR/AP)
SITA|21. apr 2013 o 20:18

Suárez je známy kontroverzným správaním. V Ajaxe Amsterdam tiež pohrýzol protihráča.

LONDÝN. Futbalista anglického klubu FC Liverpool Luis Suárez si na svoje konto pripísal ďalší kontroverzný incident, keď v druhom polčase v dueli 34. kola Premier league proti FC Chelsea (2:2) pohrýzol obrancu hostí Branislava Ivanoviča do ramena.

Po stretnutí sa prostredníctvom sociálnej siete Twitter Suárez ospravedlnil. "Som smutný z toho, čo sa popoludní stalo. Ospravedlňujem sa Ivanovičovi a celému futbalovému svetu za moje neospravedlniteľné správanie," uviedol Suárez.

Incident sa odohral v pokutovom území, no rozhodca si nič nevšimol a 26-ročného útočníka nepotrestal.

Spoluhráč kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela Suárez je známy svojím kontroverzným správaním. Ešte počas jeho angažmánu v Ajaxe Amsterdam tiež pohrýzol protihráča.

V drese Liverpoolu údajne rasisticky urážal obrancu Patricea Evru a nedávno ho začala Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) vyšetrovať za udretie Gonzala Jaru v marcovom zápase kvalifikácie MS 2014 proti Čile.

Suárez sa za svoj čin ospravedlnil: "Som nešťastný z toho, čo sa stalo dnes popoludní, ospravedlňujem sa Ivanovičovi a celému futbalovému svetu za moje neospravedlniteľné správanie sa. Je mi to veľmi ľúto!!," napísal Suarez na sociálnej sieti Twitter.

Anglická Futbalová asociácia už avizovala, že sa prípadom bude zaoberať a Suárezovi hrozí trest.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Suárez pohrýzol Ivanoviča, na Twitteri sa mu za to ospravedlnil