Weiss po remíze: Škoda inkasovaného gólu. Upozorňovali sme na to (Sportnet podcast)

Brankár Dominik Takáč vyráža loptu, dole pod ním jeho spoluhráč Kevin Wimmer v zápase FC Midtjylland - ŠK Slovan Bratislava v play-off Ligy majstrov.
Brankár Dominik Takáč vyráža loptu, dole pod ním jeho spoluhráč Kevin Wimmer v zápase FC Midtjylland - ŠK Slovan Bratislava v play-off Ligy majstrov. (Autor: TASR/Ritzau Scanpix via AP)
Sportnet|22. aug 2024 o 07:45

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 22. august, a v tento deň pred devätnástimi rokmi postúpila Artmedia Bratislava do skupinovej fázy Ligy Majstrov. V odvete zdolala Partizan Belehrad po remíze 0:0, 4:3 na penalty.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan s cennou remízou

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava remizovali v prvom zápase play-off Ligy majstrov na pôde FC Midtjylland 1:1.

Ich gól strelil v 59. minúte Cesar Blackman, no domácemu celku sa podarilo na tento presný zásah odpovedať.

Odveta s dánskym súperom na Tehelnom poli je na programe o týždeň v stredu 28. augusta.

Reakciu trénera Slovana Vladimíra Weissa nájdete v podcaste.

Viac k téme:

Spoznali sme program MS v hokeji 2025

Aj keď majú slovenskí hokejisti plné ruky práce s domácou kvalifikáciou na ZOH 2026, dozvedeli sa jednu dôležitú informáciu.

Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) zverejnila rozpis zápasov na MS v hokeji 2025, ktoré sa uskutočnia vo švédskom Štokholme a dánskom Herningu.

Slováci budú hrať v základnej skupine A v hlavnom meste Švédska. Ich súpermi budú Fínsko, Francúzsko, Lotyšsko, Slovinsko, Švédsko, Rakúsko a Kanada. Slováci budú hrať už v úvodný deň (9. mája) šampionátu, keď vo večernom zápase o 20:20 h vyzvú domácu reprezentáciu, teda Švédsko.

V ďalšom programe narazia na navrátilca do elitnej kategórie Slovinsko, ktorého vyzvú 11. mája o 12:20 h. O deň neskôr sa stretnú s Rakúskom, ktoré prekvapilo na uplynulých MS v Česku.

Slovensko vo štvrtom zápase nastúpi proti Francúzsku, no proti trojici súperov z kategórie jednoduchších, prídu na rad silnejšie tímy.

Po dvojdňovej pauze nastúpi Slovensko 17. mája proti favorizovanej Kanade a na ďalší deň vyzve Lotyšsko, ktoré na pôde majstrovstiev sveta zdolalo iba v jednom z piatich duelov.

Oba duely sa odohrajú o 20:20. Slovensko zavŕši skupinový program 20. mája o 16:20, keď narazí na Fínsko.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Weiss po remíze: Škoda inkasovaného gólu. Upozorňovali sme na to (Sportnet podcast)