Šéf FIFA si naplní kapsy, MS zorganizuje Saudská Arábia (podcast Sportnet)

Ruský prezident Vladimir Putin (vpravo) a Gianni Infantino, šéf FIFA, na ilustračnej fotografii.
Ruský prezident Vladimir Putin (vpravo) a Gianni Infantino, šéf FIFA, na ilustračnej fotografii. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|2. nov 2023 o 07:35

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 2. november a v tento deň sa pred 125 rokmi po prvýkrát predstavili na športovom podujatí roztlieskavačky. Stalo sa tak v zápase univerzitnej súťaže v americkom futbale.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Infantinova kasička sa zaplnila

V 2018 Rusko, 2022 Katar a 2034 Saudská Arábia. Nie, teraz netvoríme zoznam krajín, kde sa porušujú ľudské práva na dennej báze.

Aj keď by si našli svoje miesto v TOP desiatke, toto je zoznam hostiteľov futbalového sviatku majstrovstiev sveta. V roku 2034 sa totižto uskutočnia v Saudskej Arábii.

O turnaj sa v spomínaný rok zaujímali aj krajiny ako napríklad Španielsko, Argentína či Uruguaj.

Prezident FIFA Gianni Infantino na Instagram napísal: „Tri edície, päť kontinentov a desať krajín... To robí futbal skutočne globálnym.” To teda áno, s týmto tvrdením by určite súhlasila aj jeho peňaženka.

Viac k téme:

Nováčika povedie bývalý tréner Slovana

Ako sme už nedávno naznačili, novým trénerom futbalistov FC Košice sa stal Ján Kozák ml. S vedením nováčika Niké ligy podpísal zmluvu na dva a pol roka.

Vo funkcii nahradil Antona Šoltisa, ktorý skončil po neuspokojivých výsledkoch. Košičanom patrí so ziskom siedmich bodov 10. miesto v tabuľke, pričom v siedmich stretnutiach za sebou prehrali.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Šéf FIFA si naplní kapsy, MS zorganizuje Saudská Arábia (podcast Sportnet)