Slovan o titule rozhodol bezgólovou remízou, Leverkusen debaklom (Sportnet podcast)

Oslavy fanúšikov ŠK Slovan Bratislava po získaní majstrovskej trofeje po zápase 5. kola skupiny o titul Niké ligy ŠK Slovan Bratislava - DAC Dunajská Streda.
Oslavy fanúšikov ŠK Slovan Bratislava po získaní majstrovskej trofeje po zápase 5. kola skupiny o titul Niké ligy ŠK Slovan Bratislava - DAC Dunajská Streda. (Zdroj: TASR, Autor: TASR)
Sportnet|15. apr 2024 o 07:40

Vypočujte si pondelňajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok 15. apríla a dnes svoje 41. narodeniny oslavuje dvojnásobný majster sveta a olympijský víťaz, Iľja Kovaľčuk.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan opäť majstrom

ŠK Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži.

Šiestu majstrovskú trofej v Niké lige za sebou si zaistil v sobotu bezgólovou remízou na domácom ihrisku s DAC Dunajská Streda v 5. kole nadstavbovej skupiny o titul.

Slovan bude v novej sezóne opäť reprezentovať slovenský futbal v Lige majstrov, ktorá bude mať nový formát a do skupinovej fázy postúpi až 36 tímov.

Viac k téme:

Nitra vo finále, na súpera čaká

Hokejisti HK Nitra ako outsideri v sobotu postúpili do finále Tipos extraligy. V semifinále zdolali Michalovce 4:2 na zápasy. Zahrajú si tak šieste finále v histórii najvyššej slovenskej súťaže.

Dramatický šiesty duel rozhodlo až predĺženie. Šťastným hrdinom zápasu sa stal domáci hráč Sebastián Čederle.

Na svojho finálového súpera si však budú musieť počkať do zajtrajšieho večera. Košice v nedeľnom šiestom zápase druhej semifinálovej série zamietli mečbal Spišskej Novej Vsi po výsledku 4:1.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slovan o titule rozhodol bezgólovou remízou, Leverkusen debaklom (Sportnet podcast)