Sneijder si o Dungovi a Maradonovi nemyslí nič zlé

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder (Autor: SITA)
SITA|6. júl 2010 o 12:58

Vo štvrťfinálovom zápase na XIX. majstrovstvách sveta vo futbale v Juhoafrickej republike dokázali Holanďania totálne obrátiť vývoj súboja s Brazíliou.

JOHANNESBURG.

Od 10. min "kanárici" viedli 1:0, ale po záverečnom hvizde sa tešili "oranjes" z víťazstva 2:1 a postupu medzi elitné kvarteto.

"Obrovskú zásluhu na našom víťazstve má náš tréner Bert van Marwijk, ten nám veľmi pomohol. Cez polčasovú prestávku nás v kabíne upokojoval a presviedčal o tom, že vyhráme," cituje poľský internetový server www.sports.pl najlepšieho hráča na ihrisku v tomto súboji Holanďana Wesleyho Sneijdera.

"Lepšie je mať jedného dobrého trénera ako dvoch takých idiotov, ako sú Dunga a Maradona," dodal podľa spomínaného zdroja autor víťazného gólu Wesley Sneijder. Futbalista milánskeho Interu ale uvedené slová poprel:

"Došlo len obrovskému nedorozumeniu," naráža na fakt, že boli jeho slová preložené nesprávne. "V rozhovore som nikde nenarážal priamo na Dungu či Maradonu, ku ktorým chovám za to, čo dosiahli ako tréneri a hráči, veľký rešpekt. Hovoril som len o rozdielnych taktikách, pretože žiadni dvaja ľudia nie sú rovnakí."

"Je mi strašne ľúto, že boli moje slová pochopené nesprávne," dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Sneijder si o Dungovi a Maradonovi nemyslí nič zlé