Oslavy bronzu vypuknú na námestí. Pozrite si trasu, kadiaľ pôjde autobus

Slovenskí hokejisti takto mávali z autobusu po zisku striebra na hokejových MS 2012.
Slovenskí hokejisti takto mávali z autobusu po zisku striebra na hokejových MS 2012. (Autor: TASR)
Sportnet|21. feb 2022 o 11:25 (aktualizované 22. feb 2022 o 07:19)

Hokejisti budú mávať fanúšikom z autobusu.

PEKING, BRATISLAVA. Nastal čas oslavovať. Slovenskí hokejisti po zisku bronzovej medaily na ZOH 2022 v Pekingu zažijú veľkolepé privítanie v rodnej krajine.

Po návrate z olympiády, kde pre pandemické opatrenia hrali zápasy pred prázdnymi tribúnami, si budú môcť užiť historický úspech konečne aj s fanúšikmi v Bratislave.

Bronzoví hrdinovia sa z metropoly Číny vrátia v utorok 22. februára. Popoludní o 15.30 hod. začnú okružnú jazdu v legendárnom kabriobuse Dopravného podniku Bratislava, z ktorého strechy budú mávať fanúšikom. 

Autobus ukončí okružnú jazdu na Námestí SNP v Bratislave, kde bude nasledovať hlavná časť osláv.

Cesta bronzových hokejistov po príchode do Bratislavy.
Cesta bronzových hokejistov po príchode do Bratislavy. (Autor: sme.sk)

„Dosiahli sme historický úspech a o radosť z neho sa chceme podeliť s našimi fanúšikmi, ktorí naň dlho čakali. V spolupráci s úradmi a ďalšími zložkami vyvíjame maximálne úsilie, aby sme oslavy mohli zorganizovať.

Chlapci sa na Slovensko veľmi tešia,“ cituje hockeyslovakia.sk prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslava Šatana.

SZĽH zároveň žiada všetkých fanúšikov, ktorí sa chystajú prísť zatlieskať bronzovým hokejistom, aby mali počas podujatia nasadené respirátory a svojím správaním minimalizovali riziko nákazy koronavírusom.

Detaily okružnej jazdy ako aj programu osláv na Námestí SNP budú známe počas pondelňajšieho dňa. SZĽH na programe intenzívne pracuje v kooperácii aj s mestom Bratislava či Policajným zborom SR.

Všetko o hokeji na ZOH 2022

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»ZOH 2022 Hokej»Oslavy bronzu vypuknú na námestí. Pozrite si trasu, kadiaľ pôjde autobus