Skaličania strelili v oslabení dva góly, napokon však na vylúčenia doplatili

Skalica (v bielom) vyrovnala proti Dubnici stav série.
Skalica (v bielom) vyrovnala proti Dubnici stav série. (Autor: NOAM PHOTO)
Sportnet|4. jan 2021 o 19:41

V zápase padlo až deväť gólov.

SKALICA. Hokejisti Považskej Bystrice zvíťazili v pondelňajšom zápase 12. kola druhej najvyššej slovenskej súťaže nad domácou Skalicou 5:4.

V tabuľke si tak udržali ôsmu priečku, ktorá zaručuje účasť v play off. Naopak, Skalica prehrala doma už piaty duel a naďalej zostáva na deviata.

Hostia sa v 14. minúte stretnutia dostali do vedenia 2:0, pričom góly Jakuba Pšurného a Patrika Ligasa delilo len 27 sekúnd. Následne mali možnosť zvýšiť svoj náskok, ale stal sa pravý opak.

Skaličania dokázali otočiť na 3:2, pričom až dva góly strelili vo vlastnom oslabení - presadili sa Michal Šátek a Kristián Včelka.

Domáci boli nedisciplinovaní aj v ďalšom priebehu duelu a hráči Považskej Bystrice dvoma presilovkovými gólmi opäť strhli vedenie na svoju stranu.

Rozhodujúci gól napokon zaznamenal v 43. minúte Pšurný, ktorý má v tejto ligovej sezóne na konte štyri presné zásahy.

Slovenská hokejová liga - 12. kolo:

Skalica - Považská Bystrica 4:5 (1:2, 2:2, 1:1)

Góly: 18. Šátek (Horváth), 21. Včelka (Šátek), 22. Štumpf (Klučiar, Nemec), 45. Šátek (Sloboda, Nemec) - 14. Pšurný, 14. Ligas (Hudík, Šefčík), 35. Ďurkech (Turian, Jakubec), 36. Nadášdi, 43. Pšurný (Ďurkech).

Rozhodovali: Píšťanský, Bachúrik - Makúš, Drblík, vylúčení: 9:5 na 2 min., navyše: Leško (HK'95) 10 min za narazenie na mantinel, presilovky: 0:2, oslabenia: 2:0, bez divákov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Skaličania strelili v oslabení dva góly, napokon však na vylúčenia doplatili