Šéf Zvolenčanovov si želá prekonanie predsezónneho cieľa

(Autor: Facebook)
SITA|10. mar 2016 o 16:00

Neviem, aké chystáte na play off rituály, no verím, že po poslednom zápase sezóny budete mať dlhé brady, odkázal predseda predstavenstva HKM Zvolen Dušan Mráz hokejistom.

V retaurcii U rytierov na zvolenskom zimnom tadine zasadli vo tvrtok na poludnie hokejisti HKM spolu so z...

Posted by HKM ZVOLEN on 10. marec 2016

ZVOLEN. Predseda predstavenstva tipsportligového tímu HKM Zvolen Dušan Mráz na štvrtkovom spoločnom obede s hráčmi a realizačným tímom A-mužstva vyzval hokejistov spod Pustého hradu, aby sa pokúsili prekonať predsezónny cieľ a prebojovali sa až do finále play off.

"Môj vnútorný pocit mi napovedá, že táto sezóna bude dlhá. Osobne si želám, aby sme prekonali pôvodný cieľ, teda účasť v semifinále, a zabojovali vo finále o majstrovskú trofej,“ poznamenal Dušan Mráz, ktorý je členom výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Počas príhovoru vyzdvihol klady aj zápory účinkovania zvolenského mužstva v základnej časti Tipsport ligy.

Hráčov Zvolena čaká vo štvrťfinále play off séria s Popradom. Pred vyraďovacími bojmi Dušan Mráz hráčom HKM povedal: "Neviem, aké chystáte na play off rituály, no verím, že po poslednom zápase sezóny budete mať dlhé brady. Budem rád, keď sa pri hodnotení sezóny takto spolu stretneme až v druhej polovici apríla.“

Štvrťfinále play off sa začína 11. marca.

Už čoskoro ;)

Posted by Tipsport Liga on 9. marec 2016
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Šéf Zvolenčanovov si želá prekonanie predsezónneho cieľa