Sapara absolvoval posledný tréning individuálne

SITA|9. okt 2009 o 14:51

V piatok dopoludnia absolvovali slovenskí futbaloví reprezentanti na ihrisku v Senci svoj posledný tréning pred sobotňajším kvalifikačným duelom proti Slovinsku.

SENEC. V piatok dopoludnia absolvovali slovenskí futbaloví reprezentanti na ihrisku NTC SFZ v Senci svoj posledný tréning pred sobotňajším kvalifikačným duelom proti Slovinsku.

Trénerský tandem Vladimír Weiss st. - Michal Hipp mal k dispozícii 21 hráčov do poľa a troch brankárov. Len individuálne sa naďalej pripravoval stredopoliar Marek Sapara, ktorý má problémy s podvrtnutým pravým členkom.

"V jeho prípade to nevyzerá dobre, v sobotu s ním nemôžeme rátať," povedal pre agentúru SITA asistent hlavného kouča Michal Hipp.

Na margo náplne piatkového tréningu hlavný tréner futbalistov Slovana Bratislava doplnil: "Po rozcvičke nasledovala bežecká abeceda, prípravné hry a nácvik a zdokonaľovanie defenzívnych štandardných situácií." Popoludní čaká na reprezentantov SR prechádzka, no najmä odpočinok.

V sobotu predpoludním majú slovenskí reprezentanti na programe od 11.00 h rozcvičku, podvečer sa potom zo Senca presunú na Tehelné pole na stretnutie proti Slovinsku s výkopom o 20.30 h.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Sapara absolvoval posledný tréning individuálne