Ronaldinho neprišiel na tréning, v Mexiku s ním ukončili spoluprácu

(Autor: Twitter)
TASR|18. mar 2015 o 10:36

V médiách sa čoraz častejšie začali objavovať informácie aj o Ronaldinhovej prílišnej záľube vo večierkoch, ktorou sa preslávil už v minulosti.

MEXICO CITY. Brazílsky futbalista Ronaldinho si musí hľadať nového zamestnávateľa. Mexický klub Queretaro už s jeho službami nepočíta. S bývalým útočníkom FC Barcelona ukončil spoluprácu.

Brazílčan podpísal zmluvu s klubom iba v septembri. Jeho forma však nebola taká, akú by vedenie či priaznivci očakávali. Navyše hneď pri svojom debute nepremenil penaltu a v očiach fanúšikov začala jeho popularita klesať.

V médiách sa tiež čoraz častejšie začali objavovať informácie o jeho prílišnej záľube vo večierkoch, ktorou sa preslávil už v minulosti. Tréner Victor Manuel Vucetich ho ani nezaradil do kádra na nedeľňajší duel proti Toluce (0:1) po tom, čo údajne cez týždeň neabsolvoval tréning.

Ronaldinho v minulosti patril medzi najlepších hráčov sveta.

Nemenovaný člen z vedenia klubu pre agentúru Reuters uviedol, že Queretaro nemá záujem predĺžiť jeho dvojročnú zmluvu a najlepší futbalista za rok 2004 a 2005 zrejme zamieri do USA.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Ronaldinho neprišiel na tréning, v Mexiku s ním ukončili spoluprácu