Rebríček Forbes: McGregor opäť medzi najlepšie platenými celebritami

Dávid Lukáč|11. júl 2019 o 02:00

Conorovi sa minulý rok darilo.

Forbes vydal tohtoročný zoznam najlepšie platených celebrít (peniaze zarobené v roku 2018), no a na zozname je len jeden bojovník MMA, ktorým je samozrejme Conor McGregor.

Ír sa dostal na 65-tu pozíciu zo 100, a zarobil odhadovaných 47 miliónov dolárov. Forbes uvádza, že tieto peniaze zahŕňajú aj výplatu 30 miliónov dolárov z jeho zápasu na UFC 229 proti Khabibovi Nurmagomedovovi (základný plat + bonusy z pay-per-view).

Taktiež zarobil 5 miliónov dolárov od spoločnosti Reebok, a z jeho whisky Proper Twelve predal viac ako 200 000 kusov. Podľa Forbesu bol 21. najlepšie plateným športovcom za rok, aj keď bojoval len raz. Je to už štvrtý rok za sebou, čo sa umiestňuje na zozname najlepšie zarábajúcich športovcov.

Conor McGregor skončil napríklad pred Chrisom Evansom (Captain America), či Jennifer Lopez. Najviac zarobila Taylor Swift, a to  neuveriteľných 185 miliónov dolárov. Najvyššie plateným športovcom bol Lionel Messi, ktorý zarobil 127 miliónov, zatiaľ čo Canelo Alvarez s 94 miliónmi dolárov bol najlepšie platený športovec z odvetvia bojových športov.

Foto: Sportsjoe.ie

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Rebríček Forbes: McGregor opäť medzi najlepšie platenými celebritami