Ponuka St. Louis pre Berniera, Vancouver musí konať

SITA|9. júl 2008 o 12:52

VANCOUVER 9. júla (SITA) - Tím zámorskej hokejovej NHL St. Louis Blues v utorok podpísal s obmedzeným voľným hráčom Stevom Bernierom jednoročný kontrakt na 2,5 milióna dolárov. Vedenie Vancouveru, ktoré ...

VANCOUVER 9. júla (SITA) - Tím zámorskej hokejovej NHL St. Louis Blues v utorok podpísal s obmedzeným voľným hráčom Stevom Bernierom jednoročný kontrakt na 2,5 milióna dolárov. Vedenie Vancouveru, ktoré 23-ročného krídelníka získalo pred týždňom výmenou za výbery v drafte, tak má veľmi krátky čas na to, aby dorovnalo ponuku "bluesmanov". Ak by sa tak nestalo, rodák z Quebecu by sa sťahoval k rieke Mississippi a kanadského celku by zostali opäť iba výbery v drafte.

"Steve je veľmi dobrý a perspektívny mladík. Chceme, aby sa stal súčasťou nášho klubu," povedal generálny manažér Canucks Mike Gillis a dodal: "Vážim si St. Louis aj jeho predstaviteľov. Ich ponuka Bernierovi iba poukazuje, akým je skvelým hráčom." V profilige odohral 177 duelov s bilanciou 45 gólov a prihrával na rovnaký počet presných zásahov spoluhráčov. Okrem Buffalo Sabres si obliekol aj dres San Jose Sharks.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Ponuka St. Louis pre Berniera, Vancouver musí konať