O Ďuriša majú záujem kluby z Poľska, Dánska či II. bundesligy, tvrdí jeho zástupca

(Autor: Twitter)
SITA|15. dec 2016 o 10:00

Slovenský útočník po súboji Európskej ligy s Austriou Viedeň vyhlásil, že to bol možno jeho posledný zápas za Plzeň.

VARŠAVA. Slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš by počas zimnej prestávky mohol zamieriť do tímu úradujúceho poľského majstra Legia Varšava.

Dlhoročný hráč Viktorie Plzeň pred niekoľkými dňami vyhlásil, že nie je spokojný so svojou pozíciou v klube a zvažuje zmenu pôsobiska.

Legia hľadá náhradu za odchádzajúceho maďarského reprezentanta Nemanju Nikoliča a podľa viacerých poľských zdrojov by ňou mal byť práve dvadsaťosemročný Slovák.

Ďuriš sa po minulotýždňovom zápase skupinovej fázy Európskej ligy proti Austrii Viedeň (3:2), ktorej strelil dva góly, vyjadril, že pravdepodobne odohral svoj posledný duel v drese doterajšieho zamestnávateľa.

"Možno to bol môj posledný zápas v drese Viktorky. Nesúhlasím s mojou situáciou v klube, ale nechcem predbiehať," skonštatoval z Uherského Hradišťa.

"Ohľadom Ďuriša sa bavíme so zaujímavými klubmi v Dánsku, s tými ekonomicky najsilnejšími z Poľska, ale aj veľkým klubom v Izraeli. V hre o Ďurišove služby sú tiež mužstvá z nemeckej II. bundesligy," vyhlásil pre server aktualne.cz Ďurišov zástupca Pavel Zíka, mená klubov nekonkretizoval. Uvedený portál spomenul Maccabi Tel Aviv, Legiu Varšava, Wislu Krakov, FC Midtjylland a Bröndby Kodaň.

To, že v Plzni zrejme končí, vyhlásil Ďuriš po zápase Európskej ligy s Austriou Viedeň.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»O Ďuriša majú záujem kluby z Poľska, Dánska či II. bundesligy, tvrdí jeho zástupca