Novým trénerom Blackburnu Sam Allardyce

SITA|17. dec 2008 o 16:43

Indície vedúce k Samovi Allardyceovi boli správne, bývalý kouč Boltonu a naposledy Newcastlu United sa stal nástupcom v utorok odvolaného Paula Incea.

BLACKBURN. Indície vedúce k Samovi Allardyceovi boli správne, bývalý kouč Boltonu a naposledy Newcastlu United sa stal nástupcom v utorok odvolaného Paula Incea na lavičke predposledného tímu anglickej futbalovej Premier League Blackburn Rovers. Allardyce súhlasil so zmluvou na tri roky a už v sobotu ho v domácom ligovom súboji so Stoke City čaká premiéra v novom klube. Úlohu však rozhodne nebude mať ľahkú, Rovers už jedenásť zápasov v rade nevedia, čo je to víťazstvo a sú aktuálne v tabuľke najvyššej anglickej súťaže na predposlednom mieste so ziskom 13 bodov. Horšie je na tom iba 12-bodový West Bromwich Albion.

"Blackburn Rovers s radosťou oznamuje, že s okamžitou platnosťou menoval za nového trénera Sama Allardycea, ktorý podpísal zmluvu na tri roky," uvádza sa vo vyhlásení na internetovej stránke klubu.

Allardyce priviedol medzi anglickú elitu Bolton a potom štyri roky neskončil s mužstvom na horšom ako ôsmom mieste. V Newcastli sa mu však nepodarilo naordinovať svoje ofenzívne poňatie futbalu a zo St. James´ Parku sa porúčal po ôsmich mesiacoch.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Novým trénerom Blackburnu Sam Allardyce