Novým spoluhráčom Beckhama aj Gray z Houstonu

SITA|4. júl 2007 o 11:08

LOS ANGELES 4. júla (SITA, AFP) - Nový zamestnávateľ anglického futbalového reprezentanta Davida Beckhama, tím zámorskej Major League Soccer Los Angeles Galaxy, pokračuje v získavaní posíl po neúspešnom ...

LOS ANGELES 4. júla (SITA, AFP) - Nový zamestnávateľ anglického futbalového reprezentanta Davida Beckhama, tím zámorskej Major League Soccer Los Angeles Galaxy, pokračuje v získavaní posíl po neúspešnom štarte do novej sezóny. V utorok angažovali LA stredopoliara Kellyho Graya z kádra úradujúceho šampióna MLS Houston Dynamo, pričom opačným smerom putoval útočník Nate Jaqua, ktorý v desiatich stretnutiach aktuálneho ročníka strelil len jeden gól.

Spolu s bývalým hráčom Manchestru United a Realu Madrid Beckhamom by mali ofenzívnu silu Galaxy zvýšiť aj ďalší noví hráči Carlos Pavon a Landon Donovan. Po desiatich kolách sa s dvoma víťazstvami Los Angeles delí o poslednú priečku celej ligy s Realom Salt Lake. Na posledné postupové miesto do play off momentálne Kalifornčania strácajú sedem bodov. Tridsaťdvaročný Beckham by sa mal k svojmu novému tímu pripojiť v priebehu nasledujúceho týždňa.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Novým spoluhráčom Beckhama aj Gray z Houstonu