Vémola Garbu nepozná, jeho tréner ho Karlosovi poriadne tvrdo predstavil

(Zdroj: Facebook: Karlos Vémola, Vojtěch Garba)
Vladimír Bilohuščin|23. aug 2022 o 16:52

Jakub Müller Vémolovi pripomenul jeho nedávnych súperov.

Karlos Vémola je stále v kurze a tak nečudo, že zápas s ním by si dala poriadna rada zápasníkov od strednej až po ťažkú váhu.

Jedným z nich je aj zástupca JMFS Ostrava Vojtěch Garba, ktorý sa naposledy blysol výhrou v RFA nad Goranom Reljićom.

Ten sa pred časom vyjadril, že aj keď si nemyslí, že je Karlos umelá hviezda, dostáva až veľmi očividne zápasy na mieru a práve Garba verí, že má schopnosti Vémolu poraziť.

Sám Karlos bol touto výzvou zaskočený, keď pre server Kaocko situáciu patrične okomentoval.

“Tak toto počujem prvýkrát, naviac toho chlapca vôbec nepoznám. Nikdy som o ňom nepočul, ani neviem, čo ten frajer chodí za váhu.

Asi to ale žiadny veľký silák nebude, keď sa o mne takto vyjadruje.”

A to nebolo všetko, keď Vémola doplnil, že je veľa bláznov, ktorí s ním chcú zápasiť a pritom na to vôbec nemajú. “Toto asi bude rovnaký prípad. Naviac, pokiaľ ten chlapec aspoň niečo v MMA dokázal, tak by som ho určite poznal.”

Garba pritom zdolal v poslednom zápase Reljića, ktorý patrí podľa rebríčka Fight Matrix do prvej stovky poloťažkých váh a český bojovník naviac z posledných 5 zápasov dokázal zvíťaziť štyrikrát.

Vyjadrenie Vémolu na adresu Garbu nenechalo chladným ani hlavného trénera JMFS Jakuba Müllera, ktorý si nekládol servítku pred ústa a do šampióna Oktagon MMA sa poriadne oprel.

“Pidlooký Kája reaguje na nášho Vojtu slovami: ‘Naviac, pokiaľ by ten chlapec aspoň niečo v MMA dokázal, tak by som ho určite poznal.‘

Tak hlavne, že si poznal Mikuláška, Ďatelinku alebo Lohoreho v dobe, keď mal o 20 kg menej. Alebo rappera, ktorý sa potrápil na body s Rytmusom. Poprípade takých ‘silákov‘ ako bol Bajlitz, ktorý ani nerobí MMA a venuje sa pro wrestlingu, alebo Barjamaj, ktorý je taký celoeurópsky preslávený boxovací mech.

Tak iba malé predstavenie: Vojta je chlapec, ktorý na kurati a proteíne porazil Reljića, zatiaľ čo niekto musí chodiť na infúzie, aby porazil Ilića, ktorého mu vybrali manažéri na mieru.“

Za postom potom nasledovali obrázky ihiel a tabliet, čo malo pravdepodobne evokovať užívanie zakázaných látok.

Keďže Vémola dlhodobo pôsobí v Oktagone a Garba sa upísal RFA, spoločný stret sa momentálne nepredpokladá.

Karlos ťahá šnúru šiestich výhier v rade a patrí mu 43. priečka rebríčka Fight Matrix. Najvyššie postaveným súperom Vémolu je v súćasnosti Alex Lohore na 89. mieste strednej váhy.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola Garbu nepozná, jeho tréner ho Karlosovi poriadne tvrdo predstavil