Oktagon 35: Rozhodla hrubá sila. Adam dokázal ukončiť Nathana už v 1. kole

(Zdroj: Instagram: Adam Raiter)
Vladimír Bilohuščin|17. sep 2022 o 19:47

Reality šou Survivor spojil v spoločnom súboji dvoch rivalov - Nathana a Adama.

BRNO. Projekt Kto preźije prichádza do svojho finále. Adam Raiter sa po 4 mesiacoch tvrdého tréningu postavil do klietky proti nemenej pripravenému Nathanovi Dzabovi.

Ich vzájomný konflikt začal už na ostrove, kde sa točila reality šou, keď Adam trafil do hlavy Nathana a ten musel byť následne prevezený do nemocnice.

Aj keď sú obaja bojovníci v podstate v MMA ametérmi spojili sily s tým najlepším, keď Adam trénoval v SFG gyme po boku Attilu Végha a dokonca mu lekcie dával aj Karlos Vémola, Adam zasa stavil na gymy ako All Sports Academy, kde pôsobí David Dvořák či Patrik Kincl.

Mohli sme tak očakávať súboj na ostrie noža.

Priebeh zápasu Nathan vs Adam

Súboj začal úplne zbesilo, keď Adam zaútočil nie veľmi kontrolovanými údermi. Nathan ale nespanikáril a dokázal súpera eliminovať zviazaním. Už prvé momenty tak ukázali, že s fyzickou kondíciou sa veľmi šetriť nebude

Nathan zaznamenal pekné kolená a jeho technika bola v úrodnom dejstve o dosť vycibrenejšia. Adam zasa stavil na hrubú silu, keďže bol mohutnejším zápasníkom a snažil sa prechádzať cez súperov blok.

Nakoniec Adam ukázal, že hrubá sila môže rozhodnúť a po skrumáži na zemi dokázal zaznamenať presné údery cez kryt, po ktorých Nathan skončil na boku a rozhodca súboj následne ukončil.

Po súboji Adam neskrýval nadšenie a ospravedlnil sa za svoju techniku, ktorá ale pre jeho trénerov bola príjemným prekvapením, keď že na prípravu mali bojovníci iba 4 mesiace.

Nathan na druhej strane neskrýval sklamanie, keď priznal, že sa veľmi rýchlo v zápase kondične zatavil. „Zápas je úplne niečo iné ako tréning,“ poznamenal porazený bojovník.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 35: Rozhodla hrubá sila. Adam dokázal ukončiť Nathana už v 1. kole