Miller sa dohodol s Houstonom, Ilgauskas sa upísal Miami

SITA|17. júl 2010 o 22:13

Pivot Brad Miller súhlasil s trojročným kontraktom s tímom zámorskej basketbalovej NBA Houston Rockets.

HOUSTON. Ako uviedol agent 214-centimetrov vysokého basketbalistu Mark Bartelstein, 34-ročný Američan by mal v nasledujúcich troch rokoch zarobiť 15 miliónov dolárov. Rodák z mesta Kendallville sa pripojí k tímu, ktorého hlavnou hviezdou je Číňan Jao Ming. Ten by sa mal po ročnej pauze po operácii nohy opäť vrátiť do kolotoča najprestížnejšej basketbalovej súťaže na svete.

Miller dosiahol v drese Chicaga v minulej sezóne priemer 8,8 bodu a 4,9 doskoku na jeden zápas. V rokoch 2003 až 2009 hral za Sacramento, tri sezóny pod vedením jeho nového trénera Ricka Adelmana.

Litovský basketbalista Zydrunas Ilgauskas sa stal novou posilou klubu zámorskej NBA Miami Heat. Bývalý hráč Cleveland Cavaliers sa s vedením floridského tímu dohodol už v utorok, v sobotu obe zúčastnené strany dokončili celý transfer. Litovský pivot (221 cm) má na svojom konte v profilige 1269 blokov a tiež 5904 doskokov. Tridsaťpäťročný skúsený basketbalista je už deviatou predsezónnou posilou Heat, pred ním sa súčasťou mužstva stal aj jeho bývalý spoluhráč z Clevelandu LeBron James.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Miller sa dohodol s Houstonom, Ilgauskas sa upísal Miami