Mihajlovič má aj po rokoch na Tottiho ťažké srdce

SITA|16. dec 2008 o 18:43

Jednu z ikon talianskeho futbalového veľkoklubu AS Rím Francesca Tottiho nečaká od trénera stredajšieho súpera rímskeho mužstva v Talianskom pohári Sinišu Mihajloviča vrúcne privítanie.

RÍM. Jednu z ikon talianskeho futbalového veľkoklubu AS Rím Francesca Tottiho nečaká od trénera stredajšieho súpera rímskeho mužstva v Talianskom pohári Sinišu Mihajloviča vrúcne prijatie.

Srbský kouč Bologne totiž stále nemôže zabudnúť 32-ročnému útočníkovi to, že neprišiel na jeho minuloročný rozlúčkový duel. Obaja totiž do roku 1994 hrali za AS. "Pre mňa už Totti neexistuje," skonštatoval rodák z mesta Vukovar Mihajlovič a dodal: "Prestal som sa s ním zdraviť, keď neprišiel na môj rozlúčkový duel. Pred rokmi som s ním mal dobrý vzťah. Nezachoval sa však správne, keď som organizoval môj posledný zápas. Povedal, že príde a napokon sa tak nestalo. Tesne pred začiatkom stretnutia som mu viackrát telefonoval, nedvíhal mi však mobil. Nie je človek, ktorý si stojí za svojím slovom."

Podľa Mihajloviča, ktorý prevzal hlavný tím Bologne v novembri, môže Totti ďakovať za svoj prvý štart v drese Rimanov práve jemu. "Môže mi ďakovať za to, že debutoval tak skoro. Rozprával som sa s vtedajším koučom Vujadinom Boškovom pred zápasom Serie A s Bresciou a povedal mu, že by ho mohol nominovať na základe dobrých výkonov v rezerve do prvého mužstva. Viedli sme už 2:0 a ja som trénerovi navrhol, aby ho poslal na ihrisko."

Nachádzate sa tu:
Domov