Martins dvoma gólmi zdolal Aston Villu

SITA|3. nov 2008 o 23:18

V pondelňajšej dohrávke 11. kola Premier League prehral porazil Newcastle Aston Villu 2:0.

NEWCASTLE. V pondelňajšej dohrávke 11. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League prehral súper slovenského vicemajstra MŠK Žilina v F-skupine Pohára UEFA na ihrisku Newcastlu United 0:2.

O oba presné zásahy "strák" sa postaral Obafemi Martins. Nigérijský legionár otvoril skóre umiestnenou strelou k ľavej žrdi spoza pokutového územia v 60. min. Druhý gól pridal po peknej individuálnej akcii Jonása Gutiérreza a následnom centri v 82. min.

Najväčšiu šancu "vilanov" v prvom polčase nevyužil Ashley Young, keď po výbornej prihrávke Gabriela Agbonlahora mieril zvnútra pokutového územia len do hosťujúceho brankára. V druhom polčase Newcastle umnou hrou kontroloval vývoj stretnutia a zverenci trénera Martina O'Neilla si nevypracovali žiadnu gólovú šancu. Aston Ville patrí po pondelňajšej dohrávke 5. priečka. Newcastle sa vďaka zisku troch bodov odpútal z dna ligovej tabuľky a momentálne je na 14.mieste.

Výsledok pondelňajšej dohrávky 11. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League:

Newcastle United - Aston Villa 2:0 (0:0)

Góly: 60. a 82. Martins, 44 567 divákov

Zostava AVFC: Friedel - Luke Young, Cuellar, Laursen, Shorey (72.Sidwell) - Milner, Reo-Coker (85.Harewood), Barry, Ashley Young - Agbonlahor, Carew

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Martins dvoma gólmi zdolal Aston Villu