Lokomotíva sa vezie na víťaznej vlne

V Novom Meste nad Váhom zabrali. Lokomotíva hladko zvíťazila.
V Novom Meste nad Váhom zabrali. Lokomotíva hladko zvíťazila. (Autor: Denis Herák)
Daniel Dedina|5. sep 2017 o 00:00

Časom sa asi niektorí nedostanú na súpisku.

KOŠICE. A vy nie ste v Anglicku? – nadhodili sme na úvod pondelňajšieho rozhovoru trénerovi Lokomotívy Košice Albertovi Rusnákovi.

Dôvod bol zrejmý. Jeho syn Albert ml. sa s reprezentačnými spoluhráčmi hotoval vo večerných hodinách na slávnom Wembley prekvapiť favorizované Anglicko v dôležitej kvalifikačnej bitke o MS 2018 v Rusku. „Povinnosti boli proti,“ dôvodil Rusnák st.

Potom sme už preladili na živobytie trénera Alberta Rusnáka, ktorým je druholigové dianie na slovenských trávnikoch.

Košická Lokomotíva v sobotu suverénnym spôsobom zvládla duel v Novom Meste nad Váhom.

Už do polčasu viedla po góloch Cicmana a Zajaca 2:0, tretí klinec do domácej rakvy pridal po hodine hry Karaš. Pohľad na základné fakty napovedá, že zápas mal z pohľadu hostí ideálny scenár.

„Dá sa to tak povedať. Chceli sme čím skôr streliť gól, byť dominantní na lopte a vtlačiť súperovi náš rukopis. To sa nám aj celkom podarilo. Hráči pristúpili k zápasu zodpovedne. S výsledkom sme spokojní. V závere sa vyskytlo jedno malé zaváhanie, po ktorom chytil v nadstavenom čase Miloš Bréda čistý gól. Na týchto veciach musíme naďalej pracovať,“ nelietal Rusnák napriek presvedčivej výhre svojho tímu v oblakoch.

Vyťažení sú všetci hráči

Kormidelníka Lokomotívy teší, že o sebe výrazne dávajú vedieť hráči, ktorí neboli v minulej sezóne stabilnými členmi základnej zostavy.

Či už to bol pred týždňom Gáll alebo naposledy napríklad Kolek.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Lokomotíva sa vezie na víťaznej vlne