Lokomotiv je lídrom v Rusku, Ďurica dohral s bolesťami

Ján Ďurica v drese svojho zamestnávateľa.
Ján Ďurica v drese svojho zamestnávateľa. (Autor: www.zimbio.com)
SITA|3. dec 2013 o 10:23

Čaká ma vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Dúfam, že to nebude nič vážne, povedal Ďurica.

MOSKVA. Futbalisti Lokomotivu Moskva sa v pondelok stali novými lídrami najvyššej ruskej súťaže, v dueli 18. kola zvíťazili na ihrisku Kubaňu Krasnodar 3:1.

Železničiari v zostave aj so slovenským obrancom Jánom Ďuricom viedli trojgólovým rozdielom už po polhodine hry a duel v pohode doviedli do víťazného konca.

"Mali sme skvelý prvý polčas. Hrali sme naozaj výborne, premieňali šance a rozhodli o osude súboja. To, čo sme si v kabíne povedali, že musíme tento zápas zvládnuť, sme aj naplnili," povedal Ďurica pre svoju stránku.

Dunajskostredský rodák síce odohral celé stretnutie, ale s veľkými bolesťami.

"Hneď na úvod zápasu ma zasiahol do pravého kolena kopačkou hráč domácich. Koleno mi cez noc stuhlo, čaká ma vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Dúfam, že to nebude nič vážne a budem môcť absolvovať posledný jesenný zápas," pokračoval Ďurica.

Lokomotiv je lídrom ruskej Premier League o dva body pred úradujúcim vicemajstrom Zenitom Petrohrad, v ktorom pôsobí ďalší Slovák Tomáš Hubočan. Moskovčania odohrajú pred zimnou prestávkou 7. decembra zápas doma proti Rubinu Kazaň.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Lokomotiv je lídrom v Rusku, Ďurica dohral s bolesťami