Japonskí džudisti vyhrali všety tri kategórie MS

TASR|24. aug 2011 o 19:25

Aj druhý deň svetového šampionátu v Paríži patril japonským džudistom. Reprezentanti krajiny vychádzajúceho slnka pozbierali v stredajších zápoleniach všetky zlaté kovy.

PARÍŽ.

V kategórii mužov do 73 kg to bol Riki Nakaja, medzi ženami do 52 kg triumfovala Misato Nakamurová a v kategórii do 57 kg ju napodobnila Aiko Satová.

Výsledky:

muži do 73 kg: 1. Riki Nakaja (Jap.), 2. Dex Elmont (Hol.), 3. Ugo Legrand (Fr.) a Navruz Jurakobilov (Uzb.), 5. Hirojuki Akimoto (Jap.) a Rinat Ibragimov (Kaz.), 7. Dirk van Tichelt (Bel.) a Mansur Isajev (Rus.)

ženy do 52 kg: 1. Misato Nakamurová (Jap.), 2. Juka Nišidaová (Jap.), 3. Ana Carrascosaová (Šp.) a Andrea Chituová (Rum.), 5. Joana Ramosová (Port.) a Priscilla Gnetová (Fr.), 7. Laura Gomezová (Šp.) a Natalia Kusjutinová (Rus.)

ženy do 57 kg: 1. Aiko Satová (Jap.), 2. Rafaela Silvaová (Braz.), 3. Kaori Macumotová (Jap.) a Corina Caprioriuová (Rum.), 5. Miryam Roperová-Yearwoodová (Nem.) a Marti Malloyová (USA), 7. Isabel Fernandezová (Šp.) a Irina Sabludinová (Rus.)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Japonskí džudisti vyhrali všety tri kategórie MS