Hossu čaká ďalší návrat - tentoraz do Atlanty

SITA|20. mar 2009 o 11:59

Hokejový útočník Marián Hossa sa vracia prvýkrát od svojej vlaňajšej výmeny do Pittsburghu do Atlanty, v piatok na ľade Philips Areny vykorčuľuje ako hráč Detroitu.

DETROIT. Keď sa objavil v tejto sezóny prvýkrát od podpisu zmluvy s Detroitom v Pittsburghu, tamojšie obecenstvo mu dalo pocítiť nesúhlas s jeho odchodom. Hossa zatiaľ nevie, aké privítanie ho čaká v Atlante - či ho vypískajú alebo mu aj zatlieskajú. "Musím povedať pravdu, nie som si istý, čo to bude. Možno to bude mix oboch," povedal pre mlive.com Hossa a dodal: "Uvidíme, možno budeme nepríjemne prekvapení."

Hossu vymenili Thrashers v závere vlaňajšieho prestupového obdobia do Pittsburghu, keďže mu končila zmluva a na novej sa obe strany nevedeli dohodnúť. Klub nechcel riskovať, aby ho stratil bez náhrady. V takmer troch sezónach v Atlante odohral Hossa 222 zápasov, v ktorých strelil 108 gólov a pridal 140 asistencií. "V Atlante som prežil dobré roky. V prvej sezóne sme sa ešte nedostali do play off, v druhej už áno. Fanúšikovia boli vtedy blázniví. Bola to dobrá skúsenosť pre náš tím. Celkovo sa na pôsobenie v Atlante pozerám veľmi pozitívne," dodal pre mlive.com Hossa. Atlanta je v súčasnosti mimo postupových pozícií do bojov o Stanleyho pohár, v posledných stretnutiach sa jej darilo, keď pred prehrou 2:6 v Pittsburghu vyhrala šesť duelov v

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hossu čaká ďalší návrat - tentoraz do Atlanty