Žilina senzáciu nedopustila, proti osemnástke neinkasovala ani raz

Hokejisti Žiliny.
Hokejisti Žiliny. (Autor: Facebook Vlci Žilina)
TASR|9. jan 2024 o 14:02

Domáci hokejisti navýšili svoje vedenie v tabuľke SHL.

Tipos SHL - vložený zápas

VLCI Žilina - JOJ ŠPORT Slovensko 18 7:0 (1:0, 2:0, 4:0)

Góly: 5. Malina (Jakubík, Safaralejev), 30. Varga (Bezúch, Jakubík), 39. Michalík (Koyš), 47. Beták (Šmída), 50. Koyš (Varga, Malina), 54. Malina (Juščák, Bakala), 54. Šmída (Pišoja, Holenda)

Rozhodovali: Moller, Čahoj – Ševčík, Hanko, vylúčenia: 6:6 na 2 min, navyše Pacalaj, Palaj, Benko, Dubravík všetci 5+DKZ za hrubosť – Varga, Plančár, Straka všetci 5+DKZ za hrubosť, presilovky: 0:0, oslabenia: 2:0

Diváci: 925

ŽILINA. Hokejisti tímu VLCI Žilina potvrdili post suverénneho lídra Tipos SHL, keď v utorkovom vloženom zápase zdolali slovenskú reprezentáciu do 18 rokov hladko 7:0.

"Do zápasu sme vstúpili aktívne a agresívne. Prvá tretina bola vyrovnaná, mali sme tam šance aj my. V presilovke, ktorú sme si vybojovali našou aktivitou, sme inkasovali gól na 0:3.

Druhá tretina bola hore-dole, boli tam nejaké emócie, to k hokeju patrí. Sme radi, že chalani sa nevzdali a bojovali do konca.

Výsledok je síce jednoznačný pre súpera, no je tam veľa vecí, z ktorých sa môžeme poučiť.

Pre chalanov sú to cenné skúsenosti, že môžu hrať proti takým skúseným hráčom, akých má Žilina," uviedol tréner SR 18 Martin Dendis.

Tabuľka SHL

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Žilina senzáciu nedopustila, proti osemnástke neinkasovala ani raz