VIDEO: Dvorský opäť udivuje St. Louis. Jeho góly bavia internet

Dalibor Dvorský v drese St. Louis Blues.
Dalibor Dvorský v drese St. Louis Blues. (Autor: Twitter St. Louis Blues)
Oh my Hockey|3. júl 2024 o 07:18

Netají sa tým, že si chce vybojovať miestenku v prvom tíme.

ST. LOUIS. Dvorský je veľmi dobrý. Na Dvorského je radosť sa pozerať. Dvorský bude výnimočný hokejista.

Týmito a mnohými ďalšími pochvalnými komentármi sa v týchto dňoch hemžia sociálne siete a hokejové weby. Novinári či fanúšikovia, ktorí sa zašli pozrieť na rozvojový kemp St. Louis Blues, žasnú.

Mladý Slovák aj po roku baví. Strieľa krásne góly a reklamu na ne robia dokonca oficiálne účty "bluesmanov" na sociálnych sieťach.

VIDEO: Gól Dalibora Dvorského v rozvojovom kempe

Ukazuje, ako sa za rok posunul. Hral za Sudbury Wolves v juniorskej OHL a tam patril medzi najlepších strelcov súťaže. V 55 zápasoch pozbieral 88 (45+43) bodov.

Blues neľutujú, že si ho zvolili v prvom kole draftu 2023 z 15. miesta. A on, ako jeden z ich najväčších talentov, netají veľké plány.

"Po tomto kempe sa vrátim domov a potom prídem späť na ten hlavný. Mojím cieľom bude dostať sa do prvého tímu. Urobím preto všetko, čo bude v mojich silách," vyhlásil v podcaste ESPN.

Verí, že mu pomôžu skúsenosti nazbierané v juniorke. Rok tam mu veľmi pomohol, ale zároveň dominantnými výkonmi ukázal, že má na to posunúť sa k mužom.

"Bol to pre mňa dobrý rok. Rýchlo som si zvykol, mal som skvelú náhradnú rodinu, spoluhráčov aj trénerov, ktorí mi pomohli. Mal som veľmi dobrú sezónu," pochvaľoval si mladík.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Dvorský opäť udivuje St. Louis. Jeho góly bavia internet