ONLINE: HC Košice - HK Nitra dnes, Tipos extraliga LIVE (8. kolo)

HC Košice - HK Nitra: ONLINE prenos zo zápasu 8. kola Tipos extraligy.
HC Košice - HK Nitra: ONLINE prenos zo zápasu 8. kola Tipos extraligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|8. okt 2024 o 15:00

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 8. kola Tipos extraligy: HC Košice - HK Nitra.

KOŠICE. Hokejisti HC Košice a HK Nitra dnes hrajú zápas 8. kola Tipos extraligy.

Kde sledovať zápasy Tipos extraligy v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Hokej sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE: HC Košice - HK Nitra dnes (Tipos extraliga, 8. kolo, utorok, LIVE)

Tipos Extraliga (SR)  2024/2025
08.10.2024 o 18:00
8. kolo
Košice
0:2
(0:2)
16' minúta
Prebiehajúci
Nitra
Prehľad
Góly a asistencie: 2. Ritchie (Buček, Cotton), 14. Pobežal. Rozhodca: Snášel ml., Kocúr – Stanzel, Hajnik.
Prenos
15:11
Kašík si pripísal jednoduchý zákrok, keď samu podarilo bez problémov zneškodniť strelu Šimuna od modrej čiary.
13:30
goalNitra dala gól! Naopak hostia zatiaľ vyťažili z minima už svoj druhý presný zásah, keď aj vďaka dobrej práce Mezeia v strednom pásme získal puk TOMÁŠ POBEŽAL, ktorý využil prepadnutie domácej defenzívy a aj keď jeho prvé zakončenie z ľavej strany ešte dokázal Janus vyraziť, tak na druhý pokus už uspel a dorazil puk do domácej brány! Bez asistencie
13:05
importantPollock sa z ničoho nič dostal do samostatného úniku, ale s nevydareným forhendovým blafákom proti Kašíkovi nepohodil!
11:35
importantRýchly protiútok domácich do otvorenejšej obrany domácich a Bartánus nebezpečne zakončoval z pravej strany, ale tesne minul vzdialenejšiu tyčku!
10:51
Domáci v posledných momentoch predsa len stupňujú útočnú aktivitu a hostia sa po nepresnej rozohrávke dopustili len zakázaného uvoľnenia.
06:58
Jääskeläinen sa veľmi pekne uvoľnil kľučkou na stred, ale napokon jeho strela bola zblokovaná a Kašík nemusel zasahovať.
05:40
Po vzájomnom vylúčení na oboch stranách sa pokračuje v hre s plným počtom hráčov a domáci zakončili útok strelou Martela, ale Kašík predviedol istý zákrok.
05:25
Vylúčenie v tíme HC Košice:
Ferenc – 2 min., hrubosť.
05:25
Vylúčenie v tíme HK Nitra:
Bača – 2 min., hrubosť.
05:00
Dlhšie sa hralo bez prerušenia a domáci sú určite zaskočení po nečakane rýchlom inkasovanom góle, keďže tentokrát ich útočný pokus zastavila nepresná prihrávka a puk sa odrazil mimo hraciu plochu.
01:19
goalNitra dala gól! Tak to je šokujúci úvod pre domácich, keď hostia sa vôbec po prvýkrát v zápase na dlhšie usadili v útočnom pásme a hneď sa im podarilo otvoriť skóre po tom, čo Buček dostal množstvo priestoru za bránou a po jej obkorčuľovaní vyskúšal prekvapiť Janusa, ale puk sa od jeho betónu odrazil ideálne pre BRETTA RITCHIEHO, ktorý pohotovo zakončoval z pravej strany a mieril presne do odkrytej časti brány! Asistencie: Buček, Cotton
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC Košice: Janus (Riečický) – Teves, Parlett – Gildon, Ferenc – Deyl, Šedivý – Mitro – Mikúš, Chovan, Petráš – Jääskeläinen, Pollock, Martel – Lamper, Kohút, Krivošík – Šimun, Havrila, Bartánus
Tréner: D. Ceman

HK Nitra: Kašík (Aittokallio) – Mezei, Cotton – Hain, Auk – Stacha, Vitáloš – Bača – Buček, Gill, Ritchie – Jackson, Bubela, Bajtek – Okoličány, Pobežal, Lacka – Csányi, Hrnka, Bačo
Tréner: A. Kmeč

Rozhodca: Snášel ml., Kocúr – Stanzel, Hajnik.
Vážení priaznivci slovenského hokeja, vítam vás pri priamom prenose z v poradí ôsmeho hokejového zápolenia v rámci aktuálneho tipsportligového kolotoča. Sily si tentokrát zmerajú HC Košice a HK Nitra.

HC Košice ešte v riadnom hracom čase neprehral – i keď dvakrát si zo zápasu odniesol len jeden bod. Oceliari sa v ostatnom kole vrátili do domovskej Steel arény, v ktorej po predĺžení zdolali súpera zo Zvolena. So ziskom 15 bodov tak východniarom patrí priebežná tretia priečka v tabuľke. Spomedzi všetkých extraligových tímov inkasovali Košice najmenej gólov (12), horší útok v zmysle počtu strelených gólov má však až ôsma Žilina.

HK Nitra vstúpila do sezóny 2024/25 ako úradujúci majster z ostatného ročníka. Nitrania odštartovali sezónu dobre, potom však prišla prvá prehra a po sérii troch výhier aj prehra druhá. Týchto šesť stratených bodov odsunulo Nitru na priebežné šieste miesto v tabuľke, i keď faktom je, že Nitra zaostáva za piatym Slovanom, štvrtými Michalovcami a tretími Košicami len o bod. Zároveň má s priemerom 4,3 streleného gólu na zápas najsilnejší útok v lige, vsietila už 30 presných zásahov.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»ONLINE: HC Košice - HK Nitra dnes, Tipos extraliga LIVE (8. kolo)