Cukru bolo dosť, teraz príde bič, kričal tréner Zvolena. Rozdieloví hráči? Toto neexistuje

Nahnevaný zvolenský tréner Martin Štrba
Fotogaléria (8)
Nahnevaný zvolenský tréner Martin Štrba (Autor: HKM Zvolen/reprofoto)
SITA|7. okt 2024 o 11:24

HKM Zvolen prehral šesť zo siedmich zápasov.

ZVOLEN. Hokejistom Zvolena začiatok sezóny nevýchaza. Klub spod Pustého hradu tradične avizoval vysoké ambície, no po ďalšom domácom zaváhaní a prehre so Slovanom (3:5) mu patrí v tabuľke desiata priečka.

Po zápase bol poriadne nahnevaný tréner Zvolena Martin Štrba. Český kouč však adresoval kritiku na svojich hráčov, ktorí vyhrali len jeden zo siedmich zápasov v úvode sezóny.

VIDEO: Reakcie trénera a hráčov Zvolena po prehre so Slovanom

"Obrovská nespokojnosť s prístupom. Toho cukru už bolo dosť a teraz príde bič. Musíme si povedať nepríjemné veci, pretože neexistuje, aby hráči takto pristúpili k zápasu,“ kričal od nespokojnosti Štrba.

"Rozdieloví hráči sú platení klubom a toto neexistuje. Do úst mi idú hlúpe slová, nebudem ich radšej ani hovoriť. To, čo sme predviedli, to je koniec. Prichádza bič a tvrdá práca. Ten, kto tu nebude hrať za tím, ten tu nebude," pokračoval na oficiálnom webe SZĽH.

Do šatne Zvolenčanov po zápase zavítalo vedenie klubu na čele s predsedom predstavenstva Dušanom Mrázom, generálnym manažérom Ladislavom Čiernym a športovým manažérom Patrikom Rybom.

Fotogaléria zo zápasu HKM Zvolen - HC Slovan Bratislava (Tipos extraliga - 7. kolo)

Kým po pár zápasoch sa hovorilo o trpezlivosti, aktuálne manko na prvý tím v podobe dvanástich bodov a len trojbodový náskok pred posledným Liptovským Mikulášom je pre klub s majstrovskými ambíciami obrovská výstraha.

"Samozrejme, pre nás to nie je príjemná situácia. Dá sa povedať, že to riešime každý deň a snažíme sa to na tréningoch zlepšovať. Hovoríme si veci, ktoré chceme robiť inak.

My hráči sme na ľade a je na nás, aby sme sa z toho vyhrabali, začali vyhrávať a zbierať body," uviedol kapitán Zvolena Andrej Kudrna na webe hockeyslovakia.sk.

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Cukru bolo dosť, teraz príde bič, kričal tréner Zvolena. Rozdieloví hráči? Toto neexistuje