Gladiátorom z Trnavy sa nedarí. Aquacity Pikes im pripravili už šiestu prehru za sebou

Momentka zo zápasu Gladiators Trnava - AquaCity Pikes.
Momentka zo zápasu Gladiators Trnava - AquaCity Pikes. (Autor: Facebook AquaCity Pikes)
TASR|23. okt 2023 o 20:37 (aktualizované 23. okt 2023 o 22:00)

Trnavčania sú na dnes tabuľky SHL.

SHL - 13. kolo

Trnava - Aquacity Pikes 3:5 (1:1, 1:2, 1:2)

Góly: 9. Škultéty (Jurák, Alapuranen), 33. Galimov (Jurák, Alapuranen), 54. Piskarev (Moncman, Jakovlev) - 12. Peresunko (Suchý, Nahalka), 21. Šotek (Suchý), 37. Kylnar (Matej Paločko), 43. Pohl (Chlepčok, Turan), 46. Suchý (Česánek, Šotek)

Rozhodovali: J. Konc ml., Lesay - Tvrdoň, Rehák. Vylúčení: 1:4 na 2 min, navyše Škultéty 5+DKZ - Sokoli 5+DKZ, Česánek 10 min, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:1

Diváci: 195

TRNAVA. Hokejisti tímu Aquacity Pikes zvíťazili v pondelkovom zápase 13. kola Tipos SHL na ľade Trnavy 5:3.

V tabuľke im patrí 6. priečka. Trnava prehrala šiesty duel v sérii a je až na 12. priečke.

VIDEO: Zostrih zo zápasu HK Gladiators Trnava - Aquacity Pikes

Hlasy po zápase

/zdroj: SHL/

Martin Baran, tréner Trnavy: "Zápas sa mi hodnotí ťažko. Myslím si, že dnes súper vyhral zaslúžene. Boli silní na puku, ťažko sme sa presadzovali. Rozhodla ich dravosť a podľa mňa aj túžba po víťazstve. My si povieme niečo v kabíne, na ľade si robíme veci po svojom. Naiesto streľby volíme prihrávky, z ktorých nám vznikajú problémy. Hráme zložito, chýba nám rýchlosť, robíme jednoduché chyby v obrane. Prehrali sme niekoľko zápasov za sebou, musíme sa z toho vyhrabať."

Dušan Brincko, tréner Aquacity Pikes: "Sme veľmi radi, že sme to zvládli, mali sme posily z extraligy, presadili sa. Trnava odolávala veľmi dlho, klobúk dole pred nimi. Hrajú to na tri a pol päťky. Starí hráči, ktorí tu hrajú, sú naozaj skúsení a sme veľmi radi, že sme zvládli tento zápas, lebo to bolo veľmi náročné. Ďakujem všetkým chlapcom, zachytal aj brankár Hurčík. Zase sa potvrdilo, že keď sme sme aktívni a vystrelíme 14 – 15 striel za tretinu, tak dokážeme dať viac gólov ako súper. Naozaj však dávam klobúk dole pred hrou Trnavy, ako nás dostali niekedy pod tlak, hlavne tí starší hráči."

Tabuľka SHL

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Gladiátorom z Trnavy sa nedarí. Aquacity Pikes im pripravili už šiestu prehru za sebou