Chuťovky z NHLky: Bude Slafkovský mimo skutočne do konca sezóny?

Juraj Slafkovský v sprievode tímového lekára.

Chuťovky z NHLky: Bude Slafkovský mimo skutočne do konca sezóny?

Juraj Slafkovský v sprievode tímového lekára. (Autor: TASR/AP)
Juraj Slafkovský v sprievode tímového lekára.
Juraj Slafkovský v sprievode tímového lekára. (Autor: TASR/AP)
Šimon Čop|19. jan 2023 o 16:55

Jágrov dres mohol byť už dávno vyradený, on však chce počkať.

NEW YORK. Keď sa začiatkom novembra zranil Evander Kane, niektorým ľuďom prišlo zle. Na zápästí mal hlbokú ranu potom, čo mu naň stúpil Pat Maroon z Tampy Bay.

Edmonton Oilers odhadli jeho maródku na tri až štyri mesiace. Jeho zranenie si vyžadovalo operáciu. Napokon sa vracia omnoho skôr – po zhruba dvoch mesiacoch.

Je teda časové vymedzenie maródky Juraja Slafkovského, ktoré priniesli Montreal Canadiens, stopercentne definitívne?

Dnešné chuťovky z NHLky budú aj o tom, čo o draftovej jednotke povedal generálny manažér, diametrálne odlišnej reakcii zámorských novinárov na prípady Provorova a Ovečkina, päťstom góle Stamkosa, tisícom zápase Krejčího, vyradení dresu Jágra či zaujímavých faktoch o samostatných nájazdoch.

Chuťovky z NHLky

V pravidelnej rubrike Sportnetu ponúkne Šimon Čop každý týždeň novinky a zaujímavosti z NHL, zákulisné informácie, aj vlastné postrehy o najlepšej hokejovej lige sveta.

1. Juraj Slafkovský utrpel pätnásteho januára proti New Yorku Rangers zranenie v dolnej časti tela. Montreal Canadiens oficiálnou cestou oznámili, že doba jeho rekonvalescencie je tri mesiace.

Je to obrovský škrt cez rozpočet a smola. Slafkovského prvá sezóna po drafte bude významne skrátená. Je možné, že je naozaj na konci a viac ako 39 zápasov, štyri góly a šesť asistencií nepridá.

Je tu však aj iný variant?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Chuťovky z NHLky: Bude Slafkovský mimo skutočne do konca sezóny?