Hodgson bránil Torresa

SITA|13. sep 2010 o 13:46

Tréner futbalistov anglického klubu FC Liverpool Roy Hodgson sa postavil na obranu španielskeho útočníka Fernanda Torresa kritizovaného za jeho posledny výkon.

BIRMINGHAM. Tréner futbalistov anglického klubu FC Liverpool Roy Hodgson sa postavil na obranu španielskeho útočníka Fernanda Torresa kritizovaného za jeho výkon v nedeľňajšom ligovom zápase s Birminghamom City (0:0).

Renomovaný kanonier sa stal terčom výčitiek najmä zo strany bývalého stredopoliara Liverpoolu Jamieho Redknappa, ktorý ako televízny spolukomentátor vyhlásil, že Torresových úvodných 45 minút bolo takých slabých, ako keby ani nechcel hrať za "The Reds".

"Nemôžem súhlasiť s názormi niektorých ľudí. Torres odviedol pre tím dobrú prácu. Proti nemu však stála veľmi precízna obrana," povedal Hodgson a pokračoval v obhajobe: "Musíme uznať kvality obrannej štvorice súpera. Fernandovi stále chýba viac zápasovej praxe. Vynechal niekoľko stretnutí v závere uplynulého ročníka a nehral ani vo všetkých dueloch majstrovstiev. Ja sa však o neho neobávam. S pokračujúcou sezónou sa bude zlepšovať."

Hodgson po stretnutí v Birminghame musel vysvetliť aj svoj výrok, že Liverpool je v tejto sezóne bez šance na zisk titulu: "Nestanovil som žiaden cieľ, preto som nič také nemohol vysloviť. Nikdy som nepovedal, že nemôžeme vyhrať ligu, alebo že sa o to nepokúsime."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Hodgson bránil Torresa