Gábor Boráros späť na víťaznej vlne!

Vladimír Bilohuščin|18. mar 2018 o 01:00

Súper pritom slovenského reprezentanta veľmi prekvapil.

Po nepríjemnej prehre je hviezdny Gábor Boráros späť na víťaznej vlne, keď dokázal knokautovať nebezpečného Mariuzsa Radziszewskeho z Poľska.

„Je to veľmi dobrý pocit vrátiť sa na víťaznú vlnu,“ opísal svoje pocity Boráros. „Aj keď som nebol na slovenskej pôde, cítil som sa ako doma. Nečakal som, že budem mať tak veľa fanúšikov, bol som príjemne prekvapený.“

Výhra ale neprišla zadarmo. Už od úvodu stretnutia totiž Poliak poriadne hrýzol, hlavne jeho pokusy o páky na nohu dvíhali fanúšikov zo sedadiel. „Tie páky boli veľmi nebezpečné,“ pokračuje Boráros. „Bol som veľmi prekvapený, lebo keď som si ho na internete sledoval, tak vôbec nešiel na zem. Trikrát som sa mu ale vyšmykol, čiže som rád, že to vyšlo.“ O tom, že šlo o nebezpečné situácie hovorí aj fakt, že Gábor zo súboja odchádzal krívajúci.

Aj keď má Boráros najsilnejšie prvé kolo, tentokrát do bola prostredná časť, kedy zaznamenal ukončenie technickým knokautom po jednom zo súperových útokov na nohu. „Cítil som, že ešte vládze, ale ak by to rozhodca nestopol, určite mu dám po ďalších pár úderoch KO.“ Gábor pritom doplnil, že súper odišiel ešte pred vyhlásením výsledkov preto, lebo necítil, že to bolo na ukončenie zápasu.

Aj keď od zápasu neubehol ani deň, už teraz sa môžeme tešiť na pyramídu welterových váh o titul šampióna Oktagon MMA, na ktorej nebude chýbať ani jeden z najobľúbenejších bojovníkov.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Gábor Boráros späť na víťaznej vlne!