VIDEO: Na nádherné nožničky mladíka sa nezabudlo. Garnacha ocenili najkrajším gólom

Alejandro Garnacho.
Alejandro Garnacho. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|26. máj 2024 o 16:26

Gól strelil ešte v novembri do siete Evertonu.

MANCHESTER. Alejandro Garnacho z Manchestru United sa stal držiteľom ocenenia najkrajšieho gólu sezóny v Premier League.

O krásny gól sa postaral koncom novembra, keď vystríhal nožničky do siete Evertonu.

"Iba som trafil loptu, otočil som sa a povedal som si ´môj Bože´," poznamenal Garnacho, ktorý sebavedomo odpovedal na otázku, či mohlo ísť o najkrajší gól sezóny: "Je síce ešte iba november, ale asi áno."

VIDEO: Gól Alejandra Garnacha do siete Evertonu

Garnacho svojím kúskom pripomenul presný zásah iného hráča Manchestru United - Waynea Rooneyho, ktorý sa podobne presadil v mestskom derby proti City v roku 2011.

Vzhľadom na gólovú oslavu s výskokom, otočkou s následným švihnutím rúk popri tele však evokoval spomienku predovšetkým na gól Ronalda vo štvrťfinále Ligy majstrov proti Juventusu Turín v roku 2018.

"Nikdy som nevidel podobný gól, ani vydarenejšie nožničky. Tieto boli najlepšie, ktoré som zažil priamo na štadióne a to som videl aj nožničky Rooneyho," povedal bývalý obranca Gary Neville, ktorý pôsobí ako expert pre Sky Sports.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»VIDEO: Na nádherné nožničky mladíka sa nezabudlo. Garnacha ocenili najkrajším gólom