Slovenská reprezentácia už (ne)pozná Hranicu (Podcast Spoza piva)

Na snímke zľava Timotej Hranica (MŠK Žilina) a Matúš Vojtko (ŠK Slovan Bratislava)
Na snímke zľava Timotej Hranica (MŠK Žilina) a Matúš Vojtko (ŠK Slovan Bratislava) (Autor: TASR)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|8. okt 2024 o 14:36

Podcast Spoza piva sa hlási so svojou už 97. epizódou, v ktorej mali chalani Timo a Samo skutočne čo rozoberať. Pohodlne sa usaď a čítaj/počúvaj, čo sa za uplynulý týždeň vo svete nielen futbalu stalo.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Samo sa v nedeľu postavil na štart in-line kategórie na MMM v Košiciach. Klobúk dole palec hore, že sa nám nezranil a absolvoval už desíaty ročník toho podupati.

Ale späť k téme. Liverpool má skvelý úvod do sezóny a Arne Slot si ide vlastné mindgames. 

Rovnako sa darí aj Košiciam, ktoré naposledy doma urvali tri body proti Ružomberku. Samo má tým pádom za sebou víkend snov. Timo to tvrdiť nemôže, keďže Bayern nedokázal udržať proti rozbehnutému Frankfurtu stav a napokon sa delili body. 

V najnovšej epizóde Spoza piva sa dozviete aj:

  • Kto je podľa Tima aktuálnym ťahúňom Bayernu?
  • Čo vlastne riešime ohľadom pravých bekov našej repre?
  • Prečo je naša repre podobná Nemecku?

Opornou témou našej najnovšej epizódy je však, ako inak, reprezentácia. Sokoli opäť pod vedením F.Calzonu s nejakými novými, ale aj klasickými hráčmi.

Nováčikom je Timo Hranica zo Žiliny, ktorý si to z lavičky MŠK namieril priamo do kempu prvého tímu repre. Klobúčik a držíme palce! 

My sme len hútali nad tým, prečo Calzona prehliada ostatných obrancov s potenciálom na pravej strane. Do nominácie sa vošiel aj brankár Takáč, no je otázne, kto bude jednotkou na nasledujúce zápasy. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Slovenská reprezentácia už (ne)pozná Hranicu (Podcast Spoza piva)