Modrič bol spájaný s odchodom do Miami, Real mu však ponúka novú zmluvu

Luka Modrič.
Luka Modrič. (Autor: REUTERS)
SITA|14. mar 2024 o 16:38

Španielsky gigant sa túži dohodnúť na predĺžení spolupráce aj s ďalšími dvoma hráčmi.

BRATISLAVA. Aktuálny líder španielskej najvyššej futbalovej súťaže La Ligy a štvrťfinalista prestížnej Ligy majstrov Real Madrid sa podľa rešpektovaného španielskeho novinára Josého Félixa Diaza chystá ponúknuť nové zmluvy trom členom súčasného kádra- Chorvátovi Lukovi Modričovi a Španielom Nachovi Fernándezovi a Lucasovi Vázquezovi.

Informáciu priniesol špecializovaný web Sportskeeda.

Luka Modrič bol v posledných mesiacoch spájaný s odchodom do amerického klubu Inter Miami, v ktorom aktuálne pôsobí hviezdny Lionel Messi.

Tridsaťosemročný rodák z chorvátskeho mesta Zadar by však mohol v Madride napokon zostať, klub totiž pre neho pripravuje ročné predĺženie zmluvy.

Súčasný kontrakt vicemajstrovi sveta vyprší v júni 2024. Modrič odohral v drese Realu Madrid viac ako 400 zápasov, prispel k piatim triumfom v Lige majstrov a k trom ligovým titulom.

Defenzívny univerzál Nacho už pred časom vyjadril túžbu pokračovať v madridskom klube. Podľa zdroja už rokovania medzi 34-ročným obrancom a vedením „bieleho baletu“ prebiehajú.

Rodák z Madridu je súčasťou klubu už 23 rokov a za „áčko“ Realu odohral viac ako 350 duelov.

Schopnosť nastupovať na viacerých postoch, ktorou disponuje 32-ročný Lucas Vázquez, je podľa novinára Diaza jedným z dôvodom, prečo aj jemu madridský klub predostrie ponuku na pokračovanie spolupráce.

Vázquez odohral za „los blancos“ vo všetkých súťažiach 338 duelov, v ktorých si na konto pripísal 34 gólov a 61 asistencií.

Tabuľka La Ligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Modrič bol spájaný s odchodom do Miami, Real mu však ponúka novú zmluvu