Chmeliar: Žiadny Benický ani Goluža Tatran Prešov neriadia

Miloslav Chmeliar by bol rád, keby za Tatran hralo čo najviac odchovancov.
Miloslav Chmeliar by bol rád, keby za Tatran hralo čo najviac odchovancov. (Autor: Ján Leško)
Ján Leško|21. máj 2020 o 00:00

Majiteľ klubu reaguje na tvrdenia, ktoré sa objavujú na sociálnych sieťach.

PREŠOV. V ostatnom čase zverejnil Tatran Prešov informácie o početných zmenách v kádri slovenského hádzanárskeho šampióna. Z pôvodného kádra na sezónu 2019/2020 ostalo na nasledujúcu deväť hráčov, deviati odišli, ôsmi pribudnú.

Tatran už predstavil aj novicov, ktorí by sa mali 7. júla hlásiť trénerovi Slavkovi Golužovi na začiatku prípravy na nový ročník, v ktorom by mal slovenský majster znovu štartovať v dvoch európskych a dvoch domácich súťažiach.

Na hádzanú si bez problémov zarobia

Fanúšikov prešovskej hádzanej po predčasne skončenej sezóne 2019/20, v ktorej to mal Tatran našliapnuté k šestnástemu majstrovskému titulu v ére samostatnosti, zaujímalo, prečo pred nasledujúcou došlo k takým rozsiahlym zmenám v kádri.

Na sociálnych sieťach sa objavili aj „svojské tvrdenia“, že za nimi stoja generálny manažér klubu Miroslav Benický a tréner Slavko Goluža, ktorí podľa nich údajne riadia všetko dianie v klube.

A tak sme sa obrátili na majiteľa Tatrana Prešov Miloslava Chmeliara. Čo on na to?

„Faktom je, že sociálne siete sú zaplnené tvrdeniami, že Benický s Golužom v podstate Tatran riadia. Vraj ja poviem niečo, niečo iné zase generálny manažér. Aj to, že sponzori dávajú peniaze Tatranu a Benický s Golužom si s nimi robia čo chcú, dokonca ich rozhadzujú. A že vlastne oni ovládajú Tatran. Preto chcem povedať, že to všetko sú len výplody takzvaných 'intelektuálov', takých, ktorí nerozoznajú záväzok od pohľadávky, maržu od rabatu, sponzorov od reklamných partnerov...“

Chmeliar zdôraznil, že Tatran Prešov je veľká obchodná spoločnosť a hádzaná je len jedna z jej činností.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Chmeliar: Žiadny Benický ani Goluža Tatran Prešov neriadia