Brazílsky obranca Lino prvou novou posilou FC Porto

SITA|29. máj 2007 o 20:55

PORTO 29. mája (SITA, AFP) - Brazílsky obranca Lino sa stal prvou posilou portugalského prvoligového futbalového klubu FC Porto pred novou sezónou. Dvadsaťdeväťročný Lino, ktorý prichádza do kádra úradujúceho ...

PORTO 29. mája (SITA, AFP) - Brazílsky obranca Lino sa stal prvou posilou portugalského prvoligového futbalového klubu FC Porto pred novou sezónou. Dvadsaťdeväťročný Lino, ktorý prichádza do kádra úradujúceho majstra Portugalska z konkurenčnej Academicy Coimbra, podpísal s "drakmi" dvojročný kontrakt, na základe ktorého by mal opačným smerom putovať 20-ročný portugalský útočník Helder Barbosa. "V poslednej sezóne Lino dokázal svoje kvality, preto sme sa rozhodli s ním podpísať zmluvu na dva roky," uvádza sa v oficiálnom stanovisku klubu, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentačný obranca Marek Čech.

Lino mal s Academicou platný kontrakt do roku 2008. Svoju profesionálnu kariéru začal v roku 1997 v domácom Corinthianse. "Splnil sa mi veľký sen, pretože mojou ambíciou bolo hrať v európskom veľkoklube," nechal sa počuť Lino.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Brazílsky obranca Lino prvou novou posilou FC Porto