Fínskemu lyžiarovi zamrzol na pretekoch penis. Neznesiteľná bolesť, vravel

Remi Lindholm.
Remi Lindholm. (Autor: Reuters)
Sportnet|20. feb 2022 o 23:30

Trať museli pre veľkú zimu skrátiť.

PEKING, BRATISLAVA. Preteky bežcov na lyžiach na ZOH v Pekingu ovplyvňovala obrovská zima. Športovci súťažili v neľútostných podmienkach. Pred sobotnými mužskými pretekmi v behu na lyžiach na 50 kilometrov museli dokonca zasiahnuť aj organizátori. Trať skrátili na 30 kilometrov.

Teplota dosahovala iba -16 stupňov Celzia a vietor miestami fúkal rýchlosťou 30 kilometrov za hodinu. Pretekári sa na tvári chránili náplasťami na dutinách, ktoré mali predísť omrzlinám.

Fínsky bežec Remi Lindolm mal napriek tomu veľké problémy. "Hádajte, ktorá časť tela mi zamrzla," povedal pre fínske médiá po príchode do cieľa. Omrzliny mal na intímnych miestach. Penis si musel doslova rozmrazovať horúcimi vreckami.

"Keď sa začal zohrievať, tá bolesť bola neznesiteľná," opisoval fínsky bežec. Lindholm pritom už raz podobné problémy mal. Vlani vo fínskej Ruke mu taktiež počas pretekov zamrzol penis.

"Bola to asi najťažšia súťaž, na akej som sa zúčastnil. Bolo to iba o tom, aby som to nejako prešiel," priznal po olympijských pretekoch.

Finišoval na 28. mieste so stratou 4 a pol minúty na víťazného Alexandra Bolšunova.

Všetky informácie o ZOH Peking 2022

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Beh na lyžiach»Fínskemu lyžiarovi zamrzol na pretekoch penis. Neznesiteľná bolesť, vravel