Barmoš musel urobiť jednu zmenu, J. Masla nahradil Nemček

SITA|9. sep 2007 o 20:19

SENEC 9. septembra (SITA) - Hlavný kormidelník slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš musel vo svojom výbere pred utorňajším druhým vystúpením v kvalifikácii na ME 2009 hráčov tejto ...

SENEC 9. septembra (SITA) - Hlavný kormidelník slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš musel vo svojom výbere pred utorňajším druhým vystúpením v kvalifikácii na ME 2009 hráčov tejto vekovej kategórii proti rovesníkom z Rakúska urobiť jednu vynútenú zmenu. Stopéra Jána Masla, ktorý sa zranil v piatkovom prvom stretnutí v rámci týchto kvalifikačných bojov v Senci proti Islandu (2:2), nahradil defenzívny stredopoliar FC Senec Ján Nemček. „Ján Maslo sa už s nami rozlúčil a odišiel domov. Jeho zranenie mu žiaľ neumožnilo pokračovať s nami v príprave na Rakúsko. Už pri ľahšom výkluse mal bolesti, pretože okrem výronu má aj natiahnuté väzy v členku. Po piatku sa nám tiež viacerí hráči sťažovali na rôzne menšie problémy, veď sa hralo naozaj na otrasnom teréne, no nejde o nič vážne a všetci ostatní by mali byť v poriadku,“ povedal v nedeľu večer pre agentúru SITA 53-ročný kouč SR „21“. Jeho zverenci absolvovali v sobotu dopoludnia ľahší regeneračný tréning a po popoludňajšom odpočinku sa presunuli do Bratislavy, kde po trojhodinovom voľne navštívili večerný kvalifikačný duel A-tímu slovenskej reprezentácie proti Írsku. „Dnes dopoludnia sme si tiež zatrénovali a po obede sme mali na programe masáže, regeneráciu a vyhodnotili sme si aj zápas s Islandom. Zavítal už medzi nás aj Stanislav Moravec, ktorý bol sledovať Rakúšanov v ich piatkovom kvalifikačnom dueli na pôde Belgicka. Napriek tomu, že domáci nastúpili vo veľmi silnej zostave, Rakúsko zvíťazilo 1:0 a poslalo tak svoju vizitku aj na Slovensko,“ dodal Jozef Barmoš.


Aktualizovaná 18-členná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na blížiace sa dva zápasy kvalifikácie ME 2009 proti Islandu (v piatok 7. septembra o 19.00 h v Senci) a Rakúsku (v utorok 11. septembra o 18.00 h tiež v NTC SFZ v Senci):

Brankári: Ľuboš Kamenár (Artmedia Petržalka), Tomáš Košický (Inter Bratislava).

Obrancovia: Michal Jonáš (Slovan Liberec/ČR), Peter Pekarík (MŠK Žilina), Lukáš Džogan (MFK Košice), Martin Tóth (FC Nitra).

Stredopoliari: Ján Nemček (FC Senec), Ivan Lišivka (MFK Košice), Juraj Kucka (MFK Ružomberok), Matej Ižvolt (Slovan Bratislava), Patrik Mráz (Artmedia Petržalka), Peter Maslo (MFK Ružomberok), Vratislav Gajdoš (Artmedia Petržalka), Lukáš Opiela (FC Tescoma Zlín/ČR).

Útočníci: Pavol Pilár (MFK Ružomberok), Tomáš Majtán (Inter Bratislava), Erik Jendrišek (1. FC Kaiserslautern/Nem.), Pavol Jurčo (MFK Košice).


Náhradníci:

Brankári: Roman Smieška (MFK Ružomberok), Lukáš Hroššo (FC Nitra).

Hráči v poli: Martin Nosek (ZTS Dubnica), Roman Gergel (AS Trenčín), Ondrej Čurgali, Miloš Šimončič (obaja FC Nitra), Ivan Janek (Slovan Bratislava), Ľuboš Hanzel (Spartak Trnava), Erik Čikoš (Inter Bratislava), Zoltán Harsányi (Bolton Wanderers/Angl.), Lukáš Janič (MFK Košice).


Realizačný tím:

hlavný vedúci: Štefan Sapár

hlavný tréner: Jozef Barmoš

asistenti trénera: Jozef Vukušič, Viliam Hyravý, Roland Praj

technický vedúci: Peter Palenčík

lekár: MUDr. Pavel Malovič

fyzioterapeut: Pavel Purdek

fyzioterapeut - masér: Rastislav Záhorský

masér - kustód: Viliam Kalman


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Barmoš musel urobiť jednu zmenu, J. Masla nahradil Nemček