Argentínčan Tevez v hľadáčiku Realu Madrid

SITA|19. jún 2007 o 11:37

LONDÝN 19. júna (SITA, AFP) - Čerstvý španielsky futbalový majster Real Madrid je v kontakte s útočníkom anglického prvoligového klubu West Ham United Carlosom Tevezom. V pondelok to potvrdil zástupca ...

LONDÝN 19. júna (SITA, AFP) - Čerstvý španielsky futbalový majster Real Madrid je v kontakte s útočníkom anglického prvoligového klubu West Ham United Carlosom Tevezom. V pondelok to potvrdil zástupca argentínskeho reprezentanta Adriano Ruocco, ktorý zároveň dodal, že momentálne čakajú od predstaviteľov "bieleho baletu" konkrétnu ponuku. Tevez pomohol "kladivárom" k záchrane v Premier League, no momentálne je v centre pozornosti predovšetkým pre kontroverzný príchod do West Hamu. Tevez má totiž podpísanú zmluvu so spoločnosťou Media Sports Investment, a to pravidlá najvyššej anglickej futbalovej súťaže nedovoľujú. V súčasnosti tak nikto nevie, kto práva na 23-ročného zakončovateľa vlastní.

"Sme v kontakte s Realom Madrid. Budeme trpezliví, ale ak Španieli neprídu s konkrétnou ponukou, nevadí, pretože je ešte veľa iných možností. Carlos má ponuky z veľkoklubov po celej Európe. Zatiaľ nechcem vylúčiť žiadnu možnosť - ani to, že zostane vo West Hame, kde sa už usadil a kde ho veľmi chcú," povedal Ruocco pre denník The Sun na margo hráča, ktorého trhová hodnota sa odhaduje na 59 miliónov dolárov.


Nachádzate sa tu:
Domov