Ancelotti asi vymení na lavičke Chelsea Hiddinka

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (Autor: SITA AP)
SITA|28. máj 2009 o 13:55

Carlo Ancelotti má podľa Guusa Hiddinka všetky predpoklady na to, aby ho úspešne nahradil na lavičke anglického futbalového klubu FC Chelsea.

LONDÝN. Holandský svetobežník dá sobotňajším zápasom finále Anglického pohára (FA Cupu) s FC Everton definitívnu bodku za svojou krátkou londýnskou anabázou a jeho taliansky kolega z AC Miláno je najväčším kandidátom na uvoľnený post. Pravda, podmienkou je nezáujem AC Miláno pokračovať po nevydarenej sezóne v spolupráci so 49-ročným koučom.

"Jeho kariéra v Taliansku, hráčska aj trénerská, je posiata trofejami a ponúka mu bohatý zdroj skúseností. Je veľmi priamy a otvorený. To sú vlastnosti, ktoré tréner potrebuje. Aj mne tieto atribúty imponujú. Keď spravím chybu, priznám si ju, pretože vzťahy s hráčmi musia byť čisté. V sobotu musím sklamať sedem hráčov, ktorí nebudú v základnej zostave, niektorí ani v nominácii, a všetci by chceli hrať vo finále. Napriek tomu verím, že ma nikdy neobvinia z manipulácie. Musím s nimi komunikovať priamo," povedal Hiddink.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Ancelotti asi vymení na lavičke Chelsea Hiddinka