Tréneri

XIII. ročník Memoriálu JUDr. Bohdana Benedika

(Zdroj: VsFZ, Autor: VsFZ)
Peter Szénay|22. dec 2017 o 00:00

Halový turnaj mladších žiakov 13. a 14. januára 2018 v Košiciach

(Zdroj: VsFZ, Autor: VsFZ)

Východoslovenský futbalový zväz organizuje 13. a 14. januára 2018 v haádzanárskej hale (Alejová ul.) XIII. ročník halového turnaja mladších žiakov Memoriál JUDr. Bohdana Benedika.

Doterajšie ročníky turnaja boli organizované pre vekovú kategóriu U15, ale od teraz bude turnaj organizovaný pre kategóriu mladších žiakov. Na turnaj bolo pozvaných 12 najúspešnejších družstiev z troch skupín II. ligy mladších žiakov, ktoré s apo jesennej časti súťaže umiestnili na 1. až 4. mieste. Pozvánku neprijalo družstvo FK Barca Košice B, ktoré v tom čase organizuje svoj vlastný turnaj. Jej miesto zaujmú mladší žiaci 1. FC Svidník, ktorý obsadili 5. miesto.

Cieľom turnaja je prezentovať futbalové talenty z II. ligy, ktoré by mali tvoriť základ novotvoriaceho sa výberu VsFZ U13 z II. ligy. Toto družstvo bude VsFZ reprezentovať, už v kategórii U14, na turnaji regionálnych výberov II. žiackých líg v septembri 2018. Družstvo výberu VsFZ U14 z II. líg obhajuje na turnaji výberov prvé miesto.

Na turnaji boli družstvá rozdelené do štyroch skupín, kde sa stretnú systémom každý s každým. Víťazi sobotňajších meraní síl sa stretnú o celkové víťazstvo vo finálovej skupine spolu s obhajcom trofeje KAC Jednota Košice v nedeľu dopoludnia.

Program turnaja TU.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: