Tréneri

XIII. ročník Memoriálu JUDr. B. Benedika

(Zdroj: Peter Szénay, Autor: Peter Szénay)
Peter Szénay|15. jan 2018 o 00:00

Víťazom chlapci z FAM Poprad

(Zdroj: Peter Szénay, Autor: Peter Szénay)

Východoslovenský futbalový zväz 13. a 14. januára 2018 organizoval XIII. ročník halového turnaja mladších žiakov Memoriál JUDr. Bohdana Benedika. Na turnaj bolo pozvaných 12 najúspešnejších družstiev z troch druhých líg a obhajca minulorčnej trofeje KAC Jednota Košice.

V prvý hrací deň boli družstvá rozdelené do troch skupín, z ktorých si víťazi vybojovali postup do nedelňajšieho finálového turnaja. V skupine A príjemne prekvapili chlapci zo SŠ Lendak, ktorý zvíťazili vo všetkých troch zápasoch a svojimi výkonmi sa viacerým prítomným divákom zapáčili. Veľmi sympatickým sa stal nie len herný prejav, ale hlavne skromnosť a bojovnosť zverencov trénerov Andrejovského a Hudáčeka. V skupine B sa taktiež zrodilo prekvapenie, keď zverenci trénera Rebeja vyradili FAMT Prešov a zaslúžene si vybojovali účasť na nedelňajšom finále. V skupine C ani v jednom zápase nezaváhali zverenci trénerov Molnára a Lišku a rovnako si vybojovali postup do nedelňajšieho turnaja.

V nedelňajšom finále sme boli svedkami zaujímavých súbojov, v ktorých chlapci bojovali do posledných sekúnd. Najprv to vyzeralo, že o víťazovi sa rozhodne medzi FAM Poprad a FA Lendak, ale pred posledným zápasom medzi FAM Poprad a SŠ Lendak mohli byť víťazmi až tri družstvá. Nakoniec sa z celkového víťazstva tešili hráči FAM Poprad.

Na turnaji boli okrem družstiev ocenení i jednotlivci:

najlepší brankár: Krustián Krajčík (FAM Poprad)

najlepší hráč: Dávid Žmijovský (SŠ Lendak)

najlepší strelci - 3 góly: Fabián Výrostek (SŠ Lendak) a Matúš Liška (FAM Poprad)

najsympatickejší (najmladší a najčastejšie na ihrisku): František Gallik (SŠ Lendak)

cena fair-play: Valent Majerčák (SŠ Lendak) a Maximilián Stolár (KAC Jednota Košice)

cena útechy: Martin Köteles (FA Buzica)

Vyhodnotenie turnaja.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: