Články a novinky ObFZ

Futbalnet sa mení, hrá v nových dresoch

26. nov 2020 o 00:00

Futbalnet zostane portálom slovenského futbalu

Zostali ste trochu prekvapení? Stále je to vaša obľúbená stránka!  Akurát vyzerá inak a je iná. Veríme, že lepšia, prehľadnejšia a  zaujímavejšia.

Povedané športovou terminológiu, futbalnet sa mení,  hrá v nových dresoch a chce hrať moderný a atraktívnejší futbal, ktorý  sa bude divákom páčiť.

Mnohí ste si tú premenu všimli už v  uplynulých týždňoch, keď na futbalnete začali pribúdať rozhovory,  príbehy, videá pekných gólov a akcií, či témy zamerané na aktérov  nižších futbalových súťaží.

Mapujeme úspechy aj problémy klubov,  zachytávame emócie hráčov a trénerov - radosť aj sklamanie. V tomto  trende budeme pokračovať. Futbalnet bude súčasťou projektu Sportnet,  špecializovaného športového portálu, ktorý sa už čoskoro bude uchádzať o  priazeň slovenských športových fanúšikov.

Futbalnet zostane  portálom slovenského futbalu, pozorne bude sledovať dianie v najvyššej  súťaži, ale aj v amatérskych ligách, zaujíma nás dianie v tradičných  futbalových baštách, ale aj v najmenších dedinkách, kde majú zopár  futbalových nadšencov.

Hľadáme unikátne ihriská, futbalových  veteránov, pátrame po historických koreňoch futbalu v jednotlivých  obciach, chystáme súťaž o najkrajší gól. Naďalej platí, že aj vy - naši  čitatelia - vytvárate obsah futbalnetu.

Postrehy či námety privítame na futbalnet@sportnet.sk alebo na 0949014788 (WhatsApp, Viber)

Súvisiaci obsah