Oznamy

OZNAM zo SFZ v plnom znení pre KLUBOVÝCH MANAŽÉROV

Rudolf Hupka|21. júl 2017 o 00:00

Pre všetkých

OZNAM zo SFZ v plnom znení pre KLUBOVÝCH MANAŽÉROV

Vážený člen, bola Vám zaslaná správa z ISSF s textom:

------------------------------

Vážený klubový manažér,

Registrácia osoby/príslušnosti v ŽIADNOM PRÍPADE neznamená ďalšie platby členských poplatkov, je to len REGISTRÁCIA OSOBY A ZÍSKANIE PRÍSLUŠNOSTI OSOBY K ZVÄZU ALEBO KLUBU PRE VÝKON DANEJ FUNKCIE, táto registrácia je dôležitá nielen podľa Zákona o športe, ale aj kvôli iným zákonným normám.

Z pohľadu klubu platia členské poplatky IBA:

- ŠPORTOVCI = hráči

- ŠPORTOVÍ ODBORNÍCI = tréneri, asistenti trénerov, tréner brankárov, kondičný tréner

- Klub ako člen SFZ

ŽIADNA INÁ REGISTROVANÁ OSOBA NEPLATÍ ČLENSKÉ POPLATKY Z POHĽADU KLUBU.

Opätovne pripomínam, že poplatky si platia športovci a športoví odborníci (tréneri, asistenti trénerov, tréner brankárov, kondičný tréner) ako fyzické osoby, klub je len sprostredkovateľom platieb, podľa Zákona o športe.

TERAZ JEDNA VEĽMI DÔLEŽITÁ ZMENA

Chcel by som Vás poprosiť, aby ste si včas zaregistrovali osoby "športových odborníkov" pomocou návodu na http://www.futbalsfz.sk/issf-sportovi-odbornici vopred, nakoľko len zaregistrovaných športových odborníkov DOKÁŽETE NAHRAŤ DO ZÁPISU O STRETNUTÍ a taktiež do realizačného tímu družstva. Ak niekoho požiadate o registráciu, MUSÍ Vám tú registráciu schváliť, inak ho nedokážete nahrať do Zápisu o stretnutí.

TÁTO REGISTRÁCIA SA ROBÍ IBA RAZ A PLATÍ AŽ DO ODVOLANIA JEDNOU ALEBO DRUHOU STRANOU (klubom alebo osobou).

Ktoré polia z pohľadu realizačného tímu sú povinné PRE ZÁPIS O STRETNUTÍ určujú zväzy, ktoré riadia dané súťaže, preto sa prosím ak to nie je v rozpise Vašich súťaží, informujte na Vašom zväze.

Ďakujeme za pochopenie, v prípade otázok alebo nájdených chýb nás prosím informujte pomocou formuláru Pomoc v ISSF systéme.

Pekný deň prajem.

------------------------------

S pozdravom Ján Letko

ISSF Helpdesk(pomoc): jan.letko@futbalsfz.sk

Súvisiaci obsah