EURO U21 2025
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
VIAC
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
EURO U21 2025
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
MLS
Saudi Pro League
Eredivisie
Liga Portugal
Ekstraklasa
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Premiéra, na ktorú nezabudne. Slovák mal nevídané čísla
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Slovák má blond a najvyššiu známku: Dúfam, že si skauti zapísali moje meno
2.
2
Nový slovanista vraj predstieral zranenie. Nie je profesionál, ale dezertér, tvrdia Poliaci
3.
3
Dunajská Streda čelí vážnemu riziku vylúčenia z Konferenčnej ligy. Dôvodom je konflikt záujmov
4.
4
Slovan spoznal prvého súpera v Lige majstrov. Bude čeliť známemu súperovi alebo trpaslíkovi
5.
5
Žilinu čaká atraktívny súper z Poľska, Dunajská Streda vycestuje do východnej Európy
6.
6
Prekliaty McDavid? Určite raz vyhrá Stanley Cup, nech to bude kdekoľvek, hovoril súper
7.
7
Na Slovensku hrá generačný talent. Strelil gól ako Maradona, pred Ronaldom sa hanbil
Ďalšie súťaže
MLS
Saudi Pro League
Eredivisie
Liga Portugal
Ekstraklasa
Mexický klub uhral remízu s finalistom Ligy majstrov. Mužom zápasu bol veterán Ramos
dnes 10:32
Inzaghi bráni spôsob svojho odchodu do Al-Hilalu: Budú mi chýbať tie neférové obvinenia
dnes 10:08
Dortmund proti brazílskemu klubu nedokázal skórovať, Ramos sa presadil proti Interu
ut 20:31
Diváci kašlú na zápasy, hráči sú vyčerpaní. MS klubov sa ocitajú pod paľbou kritiky
ut 19:03
∙
1
Bude to tak lepšie pre obe strany. Ramos sa na MS klubov nechce stretnúť s Realom Madrid
ut 14:58
Inzaghi bráni spôsob svojho odchodu do Al-Hilalu: Budú mi chýbať tie neférové obvinenia
Dortmund proti brazílskemu klubu nedokázal skórovať, Ramos sa presadil proti Interu
Diváci kašlú na zápasy, hráči sú vyčerpaní. MS klubov sa ocitajú pod paľbou kritiky
Bude to tak lepšie pre obe strany. Ramos sa na MS klubov nechce stretnúť s Realom Madrid
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Ďalšie súťaže
»
Premiéra, na ktorú nezabudne. Slovák mal nevídané čísla