Zranený Lampard bude chýbať Anglicku v zápase proti Izraelu

SITA|4. sep 2007 o 17:53

LONDÝN 4. septembra (SITA, AP) - Ofenzívny stredopoliar anglickej futbalovej reprezentácie Frank Lampard bude určite chýbať v dôležitom kvalifikačnom zápase o postup na Euro 2008 proti Izraelu. Šance, ...

LONDÝN 4. septembra (SITA, AP) - Ofenzívny stredopoliar anglickej futbalovej reprezentácie Frank Lampard bude určite chýbať v dôležitom kvalifikačnom zápase o postup na Euro 2008 proti Izraelu. Šance, že tvorca hry FC Chelsea bude trénerovi Albiónu Stevovi McClarenovi k dispozícii na budúcotýždňový duel s Ruskom, sú asi 50-percentné.

Prvé správy naznačovali, že 29-ročný záložník by pre zranenie stehna, ktoré si privodil počas tréningu "The Blues", mohol svojmu klubu i reprezentácii chýbať až dva mesiace. "Zranenie napokon nie je také vážne, ako sme si najprv mysleli," vyhlásil v utorok McClaren a dodal: "Šance, že nastúpi budúci týždeň, sú 50 na 50. Chelsea vopred deklarovala, že nám Lampard bude k dispozícii."

Utorňajší reprezentačný tréning okrem Lamparda vynechali i kapitán John Terry, Steven Gerrard a Owen Hargreaves, na zápas s Izraelom by však mali byť všetci po zdravotnej stránke v poriadku. Po siedmich odohratých zápasoch figuruje reprezentácia z kolísky futbalu vo svojej kvalifikačnej E-skupine na nepostupovom štvrtom mieste. Anglicku zostáva odohrať ešte päť stretnutí.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Zranený Lampard bude chýbať Anglicku v zápase proti Izraelu