Žigmund Pálffy sa zapojil so Skalicou do letnej prípravy

TASR|24. apr 2007 o 12:54

Skalica 24. apríla (TASR) - Na prvom tréningu v rámci letnej prípravy na novú sezónu sa s tímom HK 36 Skalica v pondelok zapojil nečakane aj Žigmund Pálffy.

Hokejový virtuóz, ktorý na začiatku lanského roka dosť prekvapujúco ukončil svoju kariéru v tíme NHL Pittsburgh Penguins pre problémy s ramenom, si na úvod s hráčmi Skalice zahral futbal. "Žigo by sa chcel pripraviť na novú sezónu a my sme to len privítali," povedal pre TASR generálny manažér HK 36 Peter Srnec a dodal: "V tejto časti prípravy máme veľa mladých hráčov a prítomnosť hráča takého formátu akým Pálffy bezpochyby je, to musí byť len veľkou motiváciou."

Navyše tam kde je Pálffy, je vždy aj veselo a nie inak tomu bolo aj na futbale, ktorý si zahrali medzi sebou. Na ľade bol rodeným strelcom a takto sa prejavil aj na zelenom trávniku. "Samozrejme, že ten cit, ktorý mal pri riešení gólových situácií na ľade, bolo na ňom vidno aj pri futbale, má to jednoducho v krvi," dodal tréner Peter Oremus. A či sa bude s tímom pripravovať pravidelne, kormidelník Skaličanov dodal: "Je to len na jeho rozhodnutí."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Žigmund Pálffy sa zapojil so Skalicou do letnej prípravy